burdaki yorumlara bakabilirsin kaç kişi msi yada xfx demiş..
quote:
Orijinalden alıntı: soar.kerrigan
arkadaşım msi en fazla sorun çıkartan üreticidir. her konuda. asus xfx sapphire gibi ekran kartı üreticileri duruken msi a bakmak biraz absürd oluyor.
internette türkye hariç yabancı sitelere bakarsanız durumu görürsünüz.
owwwwwwwwwwwwwwwwww performansa bak 40 clock daha fazla ovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. acaba sadece mhz mi giriyor işin içine? bi ürünün mhz değeri memnunluğu ifade etmez. xfx iyidir. overclock yapmanıza gerek yok zaten ekran kartını. black editonlar canavar gibidir.
ha stabil hiçbir zaman olmaz overclock yapılan bir donanım. bunu sen nasıl fark ediyorsun anlayamıyorum? üreticiler neden %10 gibi en fazla aşırtma yapıyorlar? çok ilginç :/ düşünmek gerek ama düşünen yoktur.
TEKRARLAMIYACAM.
valla yaklaşık 2 haftadır 6850 5850 konularını incelemedim. en çok önerilen 6850 kartı msi cyclone en cok önerilen 5850 kartı sapphire extreme. msi cylone bütün 6850 kartlar içinde en performanslısı görünüyor. ayrıca 3 yıl garanti veriyormuş bütün distirbitörler. bu durumda sorunlu olsa dahi garantiye verilebilir. 3 yılı bi asus veriyor bide msi. (gerçi bende msi g31 board var bozuk 2 yıl garantili ekran kartı nası 3 yıl onu da anlamadım. bu konuda da emin degilim zaten.)
fazla ön yargıyla yaklaşmamak gerekiyor.MSI performansından dolayı öncelikli seçimim.İlla ki sorun çıkacak diye bir şey yoktur.Zaten Cyclone hakkında kötü bir yorum yok gibi gözüküyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme