Şimdi Ara

Sapphire HD 6850 vs Powercolor HD 6850 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 320 TL olanı al. Cebini sıcak tutar. Bu da yeterince serinletir
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

320 TL olanı al. Cebini sıcak tutar. Bu da yeterince serinletir

• 1 hafta önce PWCL 280, XFX 300 Tl idi... 10 gün sabredin 340 TL ile 6870 alırsınız(yılbaşı indirimi)
  • HD6850 kart sahibi olanlar.
    Bende almayı düşünüyorum fakat bir sorum olacak.
    Forumda konusunu açtım ilgilenirseniz sevinirim

HD6850 Kullanıcılar Fps Yardımı
    http://forum.donanimhaber.com/m_55770779/tm.htm
  • Oyunu daha önce hiç oynamadım ama güzel oyunmuş.
  • Evet forex 2010 yılının en iyi fps aksiyon oyun listesinde 1 ci oldu wogl anketlerinde.

Oyunu yüklerseniz klanımıza davet atabilirsiniz yardımcı oluruz. kısaca oyunu tanıtmak gerekirse binlerce oyuncusu olup ve türkiyedende bir hayli ilgi gören oyun.
    Cs yi andırıyor ve cs oynayan herkes kolaylıkla adapte olabilir oyuna. crossfire oynadıktan sonra cs nin cizgifilm oldugu kanati getirenler sayısı bir hayli yüksek.

Oynamaya karar verdiyseniz oyunu yükleyip fps oranını bizimle paylaşırmısınız hd6850 almayı düşünüyorumda.
  • Ben de HD 6850 almayı düşünüyorum.Vatan'daki yılbaşı indirimini bekliyorum.O zaman gelsin düşünürüm.
  • anladım henüz almadınız yani.
    hepsiburada.com ürün indirimde %15 fiyatı 340 k.kartı eft-havale 329 sanırım.
    vatan ne kadar indirim yapar tahmininizce ? eğerki bu fiyatlar arasıysa beklemeye değmez.
  • Şimdi 413 TL.Vatan zaten genelde hep tüm ürünlerde %25 indirim yapıyor.Yani 309 TL'ye geliyor ürün.Zaten vatan harici almak istemiyorum.Hem güvenilir, hem de zaten benim 150 TL'lik inidirim kuponum var ordan.Ben de onu bekliyorum.
  • Vatandan 9-10 aralık günleri POWERCOLOR HD6850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI nı kdv dahil 280 TL ye word ve axess kartına 10 taksitle aldılar ve ödemesi mart ayında başlayacak ayda 28 TL bu fırsatı kaçırdığım için aklımda kaldı.
  • Neden mart ayında başlıyor ki, bu arada arkadaşlar Vatan her geçen gün 3-5 lira zam yapıyor tüm ürünlere, kartın fiyatı 415 TL'ye kadar yükseldi.Kesin çok yakın zamanda bir indirim var.Zaten indirimi de en yüksek fiyat üzerinde yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narowal -- 20 Aralık 2011; 12:47:05 >
  • ucuzu
  • Powercolor 285 TL - XFX 300 TL civarına iner yılbaşında... Buna karşın Şubat ayında 7xxx serisi satışa çıkınca fiyatlar daha da düşer mi bilmiyorum.
  • Sapphire HD 6850 kullanıcısıyım vatan %25 indirimden 309/10 taksite aldım 2-3 ay kdr oldu kullanıyorum hiç sorun yok ne ısınma ne ses.powercolor hi kullanmadım bişey söyleyemem.fakat aralarında çok performans farkı olacağını sanmıyorum.arkadaşlarında söylediği gibi eğer paranız varsa 6870 yada daha üst modelleri alın hiç değilse daha ileri teknoloji.
  • Aralarında pek bir fark olmaz ama PowerColor al derim ben.
  • Konu başlığı altında PowerColor'dan uzak durun diyen de var, gerçekten kafam iyice karıştı artık...
  • Powercolor Öneririm
  • powercolor yıllardır iyi bi üretici
  • Ne yazık ki 6850'den vazgeçmek zorundayım.Darboğaz yaratacağını düşündüm, forumdaki arkadaşlara da sordum.Onlar da hak verdi.O nedenle 5770 düşünüyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forexr

Ne yazık ki 6850'den vazgeçmek zorundayım.Darboğaz yaratacağını düşündüm, forumdaki arkadaşlara da sordum.Onlar da hak verdi.O nedenle 5770 düşünüyorum şu an.

Vatanda ASUS 5770 CuCore modelinin fiyatı düştü, haber veriyim dedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.