Şimdi Ara

Sapphire HD 7850 mi asus r7 265 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim cafede var 7800 series diyor baktım ac 4 black flag filan highte fakat köşe yumuşatma açık deyil bence çok ideal bir kart almayı düşünüyorum intel core2 quad Q9300 işlemcim var r9 270x alcamtım vazgeçtim hem darboğaz yapar sanırım r9 onla uğraşamam sizce işlemcim besler mi o kartları r7 265 yeni bioslanmış hali diyorlar sizce hangisini almalıyım ?

• aga r7 265 aldım bende kullanıyorum memnunum yani bi sorun yok güzel kart yinede sn bilirsin
  • drax_power kullanıcısına yanıt
    r7 265 battlefield 4, metro last light ve assassin's creed 4 black flag gibi oyunlarda fps testi yaptın mı yaptıysan hangi ayarda sölersen çok iyi olur bende r7 265 alcam gibime geliyor :D
  • valla kardeşim bf4 ve assaians 4 cod ghost gibi oyunları ultra ayarlada oynadım herhangibi bir kasma olmadı fps testi nasıl yapılıyor bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis811

Arkadaşlar bizim cafede var 7800 series diyor baktım ac 4 black flag filan highte fakat köşe yumuşatma açık deyil bence çok ideal bir kart almayı düşünüyorum intel core2 quad Q9300 işlemcim var r9 270x alcamtım vazgeçtim hem darboğaz yapar sanırım r9 onla uğraşamam sizce işlemcim besler mi o kartları r7 265 yeni bioslanmış hali diyorlar sizce hangisini almalıyım ?

Kartları karşılaştırdımda r7 265 in 7850 den pek bi üstünlüğü yok.Kartları deneyip kullanmadığım için performans bakımından sadece yazı olarak bilgim var ama ikiside güçlü bir kart olduğu için senin işlemci yetersiz kalabilir diye düşünüyorum.

• drax_power kullanıcısına yanıt
    peki saol :D
  • Sapphire r7 265.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 780 Mİ GTX 970 Mi ?
    10 yıl önce açıldı
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Msi gtx 1080 mi msi gtx 1070 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.