Arkadaşlar bizim cafede var 7800 series diyor baktım ac 4 black flag filan highte fakat köşe yumuşatma açık deyil bence çok ideal bir kart almayı düşünüyorum intel core2 quad Q9300 işlemcim var r9 270x alcamtım vazgeçtim hem darboğaz yapar sanırım r9 onla uğraşamam sizce işlemcim besler mi o kartları r7 265 yeni bioslanmış hali diyorlar sizce hangisini almalıyım ?
aga r7 265 aldım bende kullanıyorum memnunum yani bi sorun yok güzel kart yinede sn bilirsin
drax_power
kullanıcısına yanıt
r7 265 battlefield 4, metro last light ve assassin's creed 4 black flag gibi oyunlarda fps testi yaptın mı yaptıysan hangi ayarda sölersen çok iyi olur bende r7 265 alcam gibime geliyor :D
valla kardeşim bf4 ve assaians 4 cod ghost gibi oyunları ultra ayarlada oynadım herhangibi bir kasma olmadı fps testi nasıl yapılıyor bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: enis811
Arkadaşlar bizim cafede var 7800 series diyor baktım ac 4 black flag filan highte fakat köşe yumuşatma açık deyil bence çok ideal bir kart almayı düşünüyorum intel core2 quad Q9300 işlemcim var r9 270x alcamtım vazgeçtim hem darboğaz yapar sanırım r9 onla uğraşamam sizce işlemcim besler mi o kartları r7 265 yeni bioslanmış hali diyorlar sizce hangisini almalıyım ?
Kartları karşılaştırdımda r7 265 in 7850 den pek bi üstünlüğü yok.Kartları deneyip kullanmadığım için performans bakımından sadece yazı olarak bilgim var ama ikiside güçlü bir kart olduğu için senin işlemci yetersiz kalabilir diye düşünüyorum.