Şimdi Ara

Sapphire Hd 7850 Oc ekran kartı dalgalanma yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün Sapphire Hd 7850 ekran kartı aldım eve geldim bilgisayara yeni format atmıştım driverları bile yüklememiştim o şekildeki Pc ye taktım kurdum vs.
    tüm Driver instalları tamamladım Ancak ekranda dalgalanma yaptı. sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?

• birileri yardım etsin arkadaşlar neden dalgalanma yapar bu kart
  • VGA monitör varsa yapar

çözümü yeni monitör almak DVI yada HDMI olan

çok nadir de olsa çok kaliteli DVI-VGA dönüştürücüler yapmayabiliyor ama bende denedim hiçbiri fayda vermedi..

başkada yazılımsal bir çözümü yok..

yeni model ekran kartlarında artık bu genel bi durum bir sorun değil.. ileri teknoloji eseri diyelim.
  • sebebi alternatif akım

quote:

Anakartınızın .İNF sürücülerini yüklemediyseniz; yükleyip bir de öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stalker83

VGA monitör varsa yapar

çok nadir de olsa çok kaliteli DVI-VGA dönüştürücüler yapmayabiliyor ama bende denedim hiçbiri fayda vermedi..

yeni model ekran kartlarında artık bu genel bi durum bir sorun değil.. ileri teknoloji eseri diyelim.

İşaretlediğim kısım da çıkıntısı olmayan ucuz kablolar da dalgalanma oluyor,titreme olabiliyor.

• Teşekkür ederim sağolun işin kötü tarafı monitörü yeni aldım =) ve dvi girişi yok =s geri verip aynı fiyatta aoc un dvi girişlisi vardı depiştirmek istesem vatan kabul eder mi acaba =) daha 1 hafta oldu =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beuzggria

Teşekkür ederim sağolun işin kötü tarafı monitörü yeni aldım =) ve dvi girişi yok =s geri verip aynı fiyatta aoc un dvi girişlisi vardı depiştirmek istesem vatan kabul eder mi acaba =) daha 1 hafta oldu =)

14 Gün iade hakkınız var diye biliyorum
  • Kabloyu değiştir olsun bitsin stres yapma
  • daha 1 hafta oldu da faturayı bulamıyorum :D vatanda kayıtlarda var zaten sorun yaparlar mı sizce?
  • Beuzggria kullanıcısına yanıt
    Monitör vga ise yapar.GTX 650 ti boosta geçebiliyorsanız geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 9 Şubat 2014; 18:03:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beuzggria

Teşekkür ederim sağolun işin kötü tarafı monitörü yeni aldım =) ve dvi girişi yok =s geri verip aynı fiyatta aoc un dvi girişlisi vardı depiştirmek istesem vatan kabul eder mi acaba =) daha 1 hafta oldu =)

Cabuk git kos kos git degistir hadi ama ne bekliyorsun
    Saka bi yana hemen degistir cik fark var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTX 650 ti boost, HD7850 den daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

quote:

VGA monitör varsa yapar

İşaretlediğim kısım da çıkıntısı olmayan ucuz kablolar da dalgalanma oluyor,titreme olabiliyor.

Her türlü yapıyor kabloyla ilgili olduğunu sanmıyorum.

• vatan fatura olmadan değişim yapar mı acaba? kayıtlarda var hangi tarihte aldığım sonuç olarak.
  • quote:

VGA monitör varsa yapar

sadece 7850 ile 7870 e özgü diye biliyorum

• peki sizce HDMI VGA dönüştürücü ve ya bir ucu HDMI bir ucu VGA olan kablolar var onlar da yapar mı aynı sorunu?
  • kardeşim an itibari ile söylüyorum ...aynı sorun bende vardı ....dvi dan dönüştürücü ile vga ya bağlamıştım ve aşırı dalgalanma vardı oyunlarda....sonrasında dvi kablo aldım ve dvi kablo ile bağlantı yaptım sonuç AYNA :)

ekran kartında ve monitörünüzde dvi girişleriniz varsa kesinlikle bağlantıyı dvi kablo ile kurun ve görüntüdeki netliği seyredin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

quote:

VGA monitör varsa yapar

sadece 7850 ile 7870 e özgü diye biliyorum

su anda nvidia 760 kullanıyorum asus

önceki monitörümde yapıyordu baya bariz bi şekilde.. şimdi yeni monitör aldım sorunsuz kullanıyorum

660 modelinde yoktu ama

• Yeni nesil ekran kartları yapıyor demek ki anladığım bu. Monitör de ekran kartını desteklemeli demek ki

• AOC 21.5" E2262VW GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR aldım bugün ve sorun kalmadı çok sağolun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.