Şimdi Ara

sapphire hd 7950

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 2. elden 7950 aldım fakat bilgisayarıma taktıgımda goruntu gelmiyor onboard ve eski ekran kartımda goruntu geliyor fakat 7950 yi takıyorum gelmiyor psu 600 watt 80 plus bilgisayarcıya goturdum onlarda bisey yapamadı birde buraya konu acayım dedim olmazsa yarın geri iade edicem yardımlarınızı bekliyorum anakartım asus p5vd2-vm se pci-e 16x destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuHaNnN17 -- 5 Şubat 2015; 20:23:49 >

• Power kablolarını düzgünce taktığından, ekran kartını iyice yuvaya yerleştirdiğine eminsen açılması gerekir. Eğer yine de açılmıyorsa bir bardak soğuk su sana iyi gelecektir.
  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    acmayı başaramazsam geri iade edicem yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuHaNnN17

acmayı başaramazsam geri iade edicem yarın

Ozaman sıkıntı yok
    herseyi dogru yapmaya calıstım guc kaynagını sabah aldım daha ekran kartı için 2 adet 6 pinli kablo cıkıyordu ikisinide taktım kartın fanı donuyor fakat goruntu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuHaNnN17

herseyi dogru yapmaya calıstım guc kaynagını sabah aldım daha ekran kartı için 2 adet 6 pinli kablo cıkıyordu ikisinide taktım kartın fanı donuyor fakat goruntu yok

Kabloda sıkıntı olabilir mi acaba?
    sanmıyorum ekran kartının yanındada cıktı 2 adet 6 pin kablo onlarlada denedim olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7950 yi başka sistemde denediniz mi ya da çalıştığından eminmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gönderen arkadas kendi pc sinde denemis ve calısıyormus ben burda denemedim
  • Bence bi pc de deneyip çalıştığını kontrol edin.

• yada bir bilgisayarcıya götürüp denettireyim olmadı yazın anakart aldıgımda kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuHaNnN17 -- 5 Şubat 2015; 22:03:32 >
  • Kesinlikle deneyin hocam çalıştığından emin olun belki diğer parçalarda bir sıkıntı vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.