Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık VRAM Arızalı HD 7850 2Gb Sapphire Satın Al 7 Ağustos 2021 02:12 1 1 Satılık VRAM Arızalı HD 7850 2Gb Sapphire Ürünü 2013 de almistim . Birkac gun once masaustunde cizgiler belirdi . sorunun Vram sorunu ogrendim . Bu zamana kadar hicbir sorun veya sıkıntı vermedi baska bir arızası yok. Ustundeki sorunlu vrami bulup tamir edebilecek biri kullanabilir belirli bir fiyat yok pmlere gore satacagim. Sapphire HD 7850 2GB Overclocksuz model.Hatanin fotograflarini asagiya atiyorum ...Herseyi sorabilirsiniz...Fiyat 300 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Silinsinn [SATILDI] Satılık Toshiba S300 6TB 5400RPM HDD Alınık Sıfır Oneplus 9R - 9RT - 9 Pro ARIZALI ASUS P8H61 Pro DDR3 1155