Şimdi Ara

Sapphire HD3650 gddr3 agp yorumum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba kartimi dün aldim sistemim
    İntel P4 3.0 cpu
    1 Gb DDR ram
    HDD samsung 160gb
    power supy 450 W frisby
    Ekran kartimda Sapphire HD3650 Gddr3 agp

karti almadan önce çok araştırdım çoğu yerde sorunlu bir kart bir şeye yaramaz diyorlardi bende kiydim paraya aldim Vatan dan kdv dahil 149 liraya
    Şimdi geldi test etmeye ilk önce Crysis En düşük seviyede hiç bir kasinti olmadan çok rahat oynuyabiliyorum
    Devil May Cry 4 de ise orta seviyede çok akıcı şekilde 20 25 fps ( 20 actionda) oynuyorum
    race of Grid de ise orta seviyede akıcı bir oyun oynuyorum
    Şimdilik yorumlarim bu kadar Agp karti alıcak olanlara tavsiye ederim terettütsüz bir şekilde alabilirler
    kutudan çıkan driver sorunlu gibi ilk kurdumda bazı görüntüler acayip yavaşdı siteden 8.8 sürümünü kurdukdan sonra tam bir canavar oldu
    hala Fx5500 kullanlara tavsiye gidin alın hakkını veriyor
    Saygilar

• karta ben deil arkadaşım sahip bende gördükten sonra çok hoşuma gitti agp için alınacak en iyi kart gözüyle bakıyorum
  • evet alınıcak en iyi agp kart
  • Hayırlı olsun. Agp kartlar azaldıkça fiyatları artıyor anlaşılan.
  • Bence agp için alınabilecek en iyi kart Ati HD3850 dir.Ama çok pahalı .Bu nedenle 3650 alın
  • saolun gayet güzel Ati 3850 de çok iyi bir kart ama pahalı dediğin gibi ^^
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=25878413
    bu konudaki crysis testlerine bakabilir misiniz, ben ekledim en son mesajlarda. bir karşılaştırma yaparsanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu anda SS koyamamda 25 fps de sabit oynuyorum action olsun çok effect li mekanlar olsun fark etmiyor
  • fakat düşük ayarlarda demişsiniz o yüzden dedim neyse boş bir zamanınızda da olur tabi ki, acelesi yok ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzhanep

şu anda SS koyamamda 25 fps de sabit oynuyorum action olsun çok effect li mekanlar olsun fark etmiyor
  • evet işlemcim p4 oldugu ve ramimim mhz i düşük oldugu için düşük seviyede açmam gerekiyor
    ama gene bazı forumlarda o kart bir şeye yaramaz bırak crysis i oynamayı yükleyemessin bile demişler di
  • 2600xt ve 3650 arasında kalan çok insan var da biraz da o yüzden demiştim, o kartla açabileceğiniz kesin zaten o konuda sorun yok, ben 9600xt ile bitirmiştim düşükte.

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhanep

evet işlemcim p4 oldugu ve ramimim mhz i düşük oldugu için düşük seviyede açmam gerekiyor
    ama gene bazı forumlarda o kart bir şeye yaramaz bırak crysis i oynamayı yükleyemessin bile demişler di
  • teşekkür ederim ve hayırlı olsun:)
    agp veriyolunu kullanan pek alternatif yok zaten.isabet olmuş.ama ben ciddi anlamda 2600xt ile olan farkını merak ediyorum...pratikte acaba nasıl?:)
  • bizzat test ettim 2600xt gerek oc kapasitesiyle gerekse oyun kapasitesiyle 3650 den daha da önde. Nedense 3650 AAve Af açılınca kayıp edilen performans 2600xt de yok. En basitinden Carbon. Carbon'da karşılaştırma imkanım oldu. 1280x1024 herşey high 4xaa açık iken 2600xt 40 fpslere kadar verebiliyo. Ancak 3650 aa açınca afallıyo. Fpsler 25lerdeydi. 2600xt ile x1950 proyu da karşılaştırmıştım. Carbon'da bir tek x1950 fark atıyo diğer oyunlarda kafa kafaya.Bu arada Airborne'da 2600xt nin üstünlüğü var. Bence 2600xt 3650'den daha iyi bi kart test etmiş olarak söylüyorum. AGP de durum nedir bilmiyorum ama değişiceğini sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.