Şimdi Ara

SAPPHIRE HD4890 >> TOXIC mi VAPORX mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Cool Boy

quote:

Orjinalden alıntı: Extremes

TOXIC olan alındı. Yardımlarınız için teşekkürler.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın...

Teşekkürler, kartı arkadaş aldı ona hayırlı olsun demek lazım ama o böle forumlara falan takılacak zaman bulamıyor pek..neyse
    Kartı şöyle bir enine boyuna inceledim, soğğutucu çok sağlam.windows ortamında yük altında değil iken 45-50 derece de çalışıyor, crysis gibi ağır grafiklerde ise sıcaklık fanın otomatik devrinde 75-80 derece civarı ama fanı %50 yapınca (% 50 de ses hiç duyulmuyor bu arada) sıcaklık 60-65 lere kadar düşüyor.

• alan arkadaşa hayirli olsun.

geçen hafta aldiğim HIS 4890 hatali çikinca bu hafta bir toxic ile değiştirdim, yeni taktim test ettim baktim, gayet güzel bir alet, kaliteli olduğu anlaşiliyor referans tasarim karta göre ciddi farkla önce gözüküyor. vapor-x' in çok çıkış sunması işinize yaramiyorsa bence toxic daha mantikli bir seçim.
  • toxic
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Toxic ve VaporX'in soğutmaları normal OC versiyondan daha mı kaliteli?

Ayrıca kart çok ses çıkarıyor mu merak ettim.

Extremes beni aydınlatmanı bekliyorum. Hayırlı olsun :)
  • Toxıc derım bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eaststreetz

Toxic ve VaporX'in soğutmaları normal OC versiyondan daha mı kaliteli?

Tabiki daha kaliteli, normal OC versiyonunda standar fan var çünkü.
    Ses konusunda da sessiz olduğunu düşünüyorum ama gene de kullanıcı yorumuna bakmak lazım yada direk görmek lazım.
  • Powercolor PCS+ alınsaydı daha iyi olurdu...
  • Hayırlı olsun. Bencede Toxic.
  • 4890 toxic modelini bende arıyorum ama bi türlü buılamıorum nerden aldınız acaba pm atabilirmisiniz ?
  • Sapphire iyice cin işine döndü zaten patates kartlar yapiyordu iyice abartmis asterix mecnunx vaporx tutturmuş Ya bırakın TUL al sapphire alcagina daha iyi Şekle bakya cakma cin mali oyuncaklari gibi. Ferrarimi o ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promity

Sapphire iyice cin işine döndü zaten patates kartlar yapiyordu iyice abartmis asterix mecnunx vaporx tutturmuş Ya bırakın TUL al sapphire alcagina daha iyi Şekle bakya cakma cin mali oyuncaklari gibi. Ferrarimi o ne

TUL ne ya bir taraftan uydurma kartları aldırmayın insanlara. İlk defa duydum ben bu markayı, bildiğinizden şaşmayın TUL MUL fıs...

Al vapor-x veya toxic'i gör performansı

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: Promity

Sapphire iyice cin işine döndü zaten patates kartlar yapiyordu iyice abartmis asterix mecnunx vaporx tutturmuş Ya bırakın TUL al sapphire alcagina daha iyi Şekle bakya cakma cin mali oyuncaklari gibi. Ferrarimi o ne

TUL ne ya bir taraftan uydurma kartları aldırmayın insanlara. İlk defa duydum ben bu markayı, bildiğinizden şaşmayın TUL MUL fıs...

Al vapor-x veya toxic'i gör performansı

MegaWolt38 arkadaşım vapor-x i almışsın sonunda hayırlı olsun. Nasıl memnun musun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksaserkan

MegaWolt38 arkadaşım vapor-x i almışsın sonunda hayırlı olsun. Nasıl memnun musun.

Sağol dostum daha iyileri sana olsun, valla çok memnunum, far cry2, crysis warhead, cod5 falan denedim şimdilik, hepsini en son ayarlarda muhteşem bir şekilde oynuyorum.

Oyun sırasında kartın sıcaklığı 60-65 derecelerde, bu havalarda bence harika. Zaten ses olayı yok, soğutması gayet iyi..

Test için önerebileceğiniz programlar varsa sonuçları ekleyebilirim.
  • bu iki modelin de hava akımının yarısı kasa içine mi bırakılıyor ?
  • quote:

quote:

Sağol dostum daha iyileri sana olsun, valla çok memnunum, far cry2, crysis warhead, cod5 falan denedim şimdilik, hepsini en son ayarlarda muhteşem bir şekilde oynuyorum.

Oyun sırasında kartın sıcaklığı 60-65 derecelerde, bu havalarda bence harika. Zaten ses olayı yok, soğutması gayet iyi..

temennilerin için çok sağol. bende vapor-x alacağım. güle güle kullan
  • quote:

quote:

quote:

temennilerin için çok sağol. bende vapor-x alacağım. güle güle kullan

Teşekkür ederim, 2gb lık olanı da sana olsun

• O.c. kendiniz de yapabiliyorsanız referans hd 4890 bile alınabilirdi.vapor-x,toxic hatta atomic arasında çok çok büyük farklar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

O.c. kendiniz de yapabiliyorsanız referans hd 4890 bile alınabilirdi.vapor-x,toxic hatta atomic arasında çok çok büyük farklar yok

Referans kartların soğutması pek iyi değil o yüzden.
  • Haklısınız tabıykıde fakat hd 4890 ın referans tasarımıyla yapılabılecek maksımum o.c. ile arada hıssedılebılır fark kalmaz.ama illede bu seceneklerden bırı alınacaksa vapor-x derim.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

O.c. kendiniz de yapabiliyorsanız referans hd 4890 bile alınabilirdi.vapor-x,toxic hatta atomic arasında çok çok büyük farklar yok

Referans kartların soğutması pek iyi değil o yüzden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.