Şimdi Ara

Sapphire HD7850 1Gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar i7 2600 3.8 Ghz kullaniyorum ekran kartimida Oc yapmak istiyorum ama biraz arastirdigimda 7850 serisine oc yapildigi zaman b.sayar reset atiyormus. Ekran kartim 860-1250 calisiyor ben bunu biraz daha arttirmak istiyorum. Hangi program ile yapacagim hic bir fikrim yok CCC ile overdrive oluyor ama korktugumdan dolayi onu hic ellemedim. Cunku overdrive yapanlar oyuna girdiginde sorun yasiyormus. Daha once GTS250 kullaniyordum oc ta rahat yapiyordum. Sogutma konusunsa bir problemim yok. Simdiden tesekkur ederim. Birde yaparsam ani fps dusuklugu yasar miyim? İyi forumlar. Bu arada motherboard msi z77a-g43. power 500w 80+ plus yok. İslemci ve ramlerim oc lu 1600mhz calisiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaPPeRTR -- 19 Kasım 2013; 6:24:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç uğraşma gerek yok.
  • çok iyi o.c. oluyor 7850ler. Hızaşırtma yaparsanız saçma bir ayar yapmadıkça fps düşmez neden düşsün..ısınır,sistem reset atabilir bişeyler olur ama fps düşmez. Ben msi afterburner kullanıyordum,sonra voltaj da vermek için sapphire trix kullandım. Yalnız bu ekran kartının o.c. değerlerini bulmanız için sabırlı olmanız gerekir ben de sistemimi reset attırmak zorunda kalmıştım bir kaç kere. Bazı yabancı sitelerde millet geyik yapmadan o.c. ve voltaj değerlerini direk yazmış onlara bakıp öncesinde bir fikir edinmek iyi olur. Ben kartın sınırlarını gördükten sonra soğutma sistemi ne kdar iyi olursa olsun yaptığım o.c. değerlerinin %30 azını yapar bırakırım ekran kartlarında. Bence bundan fazlası zarar sonuçta işlemci değil bu tonla zarar görebilecek ıvır zıvır üstünde.
  • Gereği yok bence.
  • Yine bir şehir efsanesi... HD7xxx serisine çamur ata ata bitiremediler.Önce dalgalanma sorunu var dediler,sonra coil whine şimdide reset çıktı.Şöyle söyleyeyim kartı 1100/1450 Stabil kullanıyorum daha bugüne kadar bir kere bile bilgisayar kapanmadı veya reset atmadı.Oyunlarda bu bana yaklaşık 7-8 FPS olarak geri dönüyor senin bileceğin iş yinede istiyorsan stok hızlarda kullan ama overclockda hiç bir sorun yaratmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

Yine bir şehir efsanesi... HD7xxx serisine çamur ata ata bitiremediler.Önce dalgalanma sorunu var dediler,sonra coil whine şimdide reset çıktı.Şöyle söyleyeyim kartı 1100/1450 Stabil kullanıyorum daha bugüne kadar bir kere bile bilgisayar kapanmadı veya reset atmadı.Oyunlarda bu bana yaklaşık 7-8 FPS olarak geri dönüyor senin bileceğin iş yinede istiyorsan stok hızlarda kullan ama overclockda hiç bir sorun yaratmıyor.

bende sadece gpu hızını 900 mhz de bırakmıştım bellek 1250 mhz de sabit sizin mesajınızdan sonra beleği rahatla 1000 mhz e yüseltip bi stabilite testi yapayım. Kasa içi havalandırma çok önemli bu o.c. konusunda beni yetersiz biraz bu yüzden fazla zorlamayada gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD6950 2GB Satıldı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.