Şimdi Ara

POWERCOLOR HD5670 GDDR3 2GB 128Bit ATI Radeon DX11 Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

güncel oyunları oynayabilirmiyim orta seviyede .

mesela crsysiz 2 gta 4 gibi

pc

intel core dual 2.20 işlemci
    3 gb 667 ram ddr2
    400 w psu

beni idare etse yeter maksat oyalaması beni fazla masraf yapmamam zaten askkere gidicem 3 ay sonra
    ona göre bir yorum almak istiyorum sizden bütcem 150 tl

• 20 lira için 2 gb alsam daha iyi değilmi :D
  • Öncelikle hayirli teskereler.Fazla masraf yapma hatta ekran karti alma bile,askerde para çok harcanıyor.
    Ben de senin gibi askere gitmeden işlemci soğutucu aldım boşuna masraf yapmışım meğer..
  • saol hocam. pc de ekran akrtı yok onboraddan görüntü alıyorum ekran kartı yanmıs kardeşim de cıkarıp onboarda taktı. int cafeye gitsem gunde 5 tl 10 tl harcarım yeme içme dağil. 3 ayda fena para harcarım :S evde oyalanmak için alıcam bu kartı iadere etsin hem kardeşimde oynar ben yokken
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

saol hocam. pc de ekran akrtı yok onboraddan görüntü alıyorum ekran kartı yanmıs kardeşim de cıkarıp onboarda taktı. int cafeye gitsem gunde 5 tl 10 tl harcarım yeme içme dağil. 3 ayda fena para harcarım :S evde oyalanmak için alıcam bu kartı iadere etsin hem kardeşimde oynar ben yokken

Dostum sana şöyle anlatayım,sistemimin diğer parçalarıda tabi çok önemli,bende almak istediğin karttan kullanıyorum,msi 5670 ddr5,i3 işlemci,320 gb hard disk,asus p8h61-mlx anakart,4 gb ram var bende,kartın win 7 puanı "7",kurulu oyunlar black ops,mw3,saints row 3,virtua tenis 4,sniper elite 2 ,fear 3,Assassins Creed Brotherhood,tum bu oyunları detaylar ultrada, anti aliasing x2 bazı oyunlarda x4 olmak şartıyla rahat rahat oynatıyor..AA 8 ve daha ustune çıktıgın zaman kasmalar baslıyor..oynadıgım çözünürlük 1280 x 1204 ,19 inch...Senin sisteminlede iyi kötü oynarsın herhalde oyunları..

Sonra gördüm ddr3 yazıyormus,ddr3 alma,ddr5 olanını al,2gb olmasına gerek yok...

resminide çektim,buyur bak

ben teknobiyotikten almıştım,ancak teknobiyotikte kart 1 ayda tukendi,tr dukkan'da vardı ordada hemen bitti kalmamış stoklarda,bu sitede buldum kartı ,fiyatıda şaka gibi resmen..

http://www.webtedarik.com/msi-r5670_pmd1g-(128-bit)-1gb-gddr5-hdm-dl_dvi.html

hayırlı teskereler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lizarazu77 -- 16 Mayıs 2012; 2:12:41 >

• illa 5670alacaksan ddr5lisini al bunu önermem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lizarazu77

quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

saol hocam. pc de ekran akrtı yok onboraddan görüntü alıyorum ekran kartı yanmıs kardeşim de cıkarıp onboarda taktı. int cafeye gitsem gunde 5 tl 10 tl harcarım yeme içme dağil. 3 ayda fena para harcarım :S evde oyalanmak için alıcam bu kartı iadere etsin hem kardeşimde oynar ben yokken

Dostum sana şöyle anlatayım,sistemimin diğer parçalarıda tabi çok önemli,bende almak istediğin karttan kullanıyorum,msi 5670 ddr5,i3 işlemci,320 gb hard disk,asus p8h61-mlx anakart,4 gb ram var bende,kartın win 7 puanı "7",kurulu oyunlar black ops,mw3,saints row 3,virtua tenis 4,sniper elite 2 ,fear 3,Assassins Creed Brotherhood,tum bu oyunları detaylar ultrada, anti aliasing x2 bazı oyunlarda x4 olmak şartıyla rahat rahat oynatıyor..AA 8 ve daha ustune çıktıgın zaman kasmalar baslıyor..oynadıgım çözünürlük 1280 x 1204 ,19 inch...Senin sisteminlede iyi kötü oynarsın herhalde oyunları..

Sonra gördüm ddr3 yazıyormus,ddr3 alma,ddr5 olanını al,2gb olmasına gerek yok...

resminide çektim,buyur bak

ben teknobiyotikten almıştım,ancak teknobiyotikte kart 1 ayda tukendi,tr dukkan'da vardı ordada hemen bitti kalmamış stoklarda,bu sitede buldum kartı ,fiyatıda şaka gibi resmen..

http://www.webtedarik.com/msi-r5670_pmd1g-(128-bit)-1gb-gddr5-hdm-dl_dvi.html

hayırlı teskereler..

Peki hocam gddr5 le gddr3 farkı nedir 2 karttada baktım bus hızları aynı 2 side 128 bit yazıyor bir fark göremedim. gddr5 de bilmediğimz bir hızmı yazıyor orda tam anlıyamadımda kusuruma bakma .

• ben asus 5670 ddr3 1 gb olanı kullanıyorum,genel anlamda memnunum suana kadar GRID,MW3,TT2 (multı) 1280*1024 sıkıntı olmadı ,ama ddr5 olanını onerırım ıllakı daha ıyıdır.benım aldıgım kart 4 aylık garantılı ve asus du ıkıncı elden 80 lıraya aldım uygun dıye, denk getırmeye bak ıkıncı elde en fazla 100 lıraya alırsın garantılı ddr5 lısını..
  • oyunlardaki texture dosyalarını falan daha hızlı okuyor ddr5 olan kartlar bildiğim kadarıyla,hemen hemen 2 kat hızlı ddr3 belleklerden,google'dan arastırıp bulabilirsin istersen,bende fazla teknik detayını bilmiyorum..

şunu çektim belki yardımcı olur

• Şu kartın ikinci elini bulamadım gitti mecbur sıfır gddr5 alıcam. His alıcam sorun olmaz dimi?
  • Ne yap et. DDR5 lisini al. Bellek bant genişliği fazla olduğundan, sonuçta DDR3 ten hızlı bir karttır oyun için.
    His olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Ne yap et. DDR5 lisini al. Bellek bant genişliği fazla olduğundan, sonuçta DDR3 ten hızlı bir karttır oyun için.
    His olur.

Güç kaynagı aldım onuda alıcam az kaldı
  • kardeş adam intel core duo 2 kullanıyo hem psu kaldırırmı gddr5 sanmıyorum risk...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.