Şimdi Ara

Sapphire HD7850 OC Edition Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar sonunda topladığım oyun canavarımı aldım.
    Sistem şu:
    i5 2500K
    MSI Z68-G43
    Sapphire AMD hd7850 O.C Edition
    Aerocool 6TH Element
    High Power Plus Modüler 750W
    1TB Seagate 7200 RPM

Konuya gelelim: BN fabrikasyon oc li olan ekran kartıma (voltajla) en son nereye kadar giderim acaba ???
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• voltajla 1240-1250 mhz yapabilirsin 1260 desen olmaz.1250 yaptiktan sonra su linkten sistemin tamamina puan veren basic editionu indirip bi test yapsana canavari bir gorelim.

http://www.pcmark.com/benchmarks/pcmark7/
  • vantage ve 3dm11 yap bakalım 570 i geçebilecekmi
  • asus 7850 DirectCU II bıosu atarak voltaj sınırını 1.3v a cıkararak 1300 mhz e cıkarabılırsın gpu hızını.ben kartlarıma bıos atarak asus defult voltajı ıle 1200-1450 kullanmaktayım.
  • bmw elimde şu anda o prog mlar yok sadece unigiene heaven bench 3 var ondan avr: 16 fps alıyorum default clocklar ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpeEd_67

bmw elimde şu anda o prog mlar yok sadece unigiene heaven bench 3 var ondan avr: 16 fps alıyorum default clocklar ile

570 ile aldığım skor:

Sapphire HD7850 OC Edition Hk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 3 Temmuz 2012; 12:31:54 >
  • o zaman bnm kart hormonlu
  • nasil 16 fps aliyorsun yahu.arkadasin resimde gosterdigi ayarlarla yapip bir resmini eklesene buraya.1080 cozunurluklu monitor vardir herhalde canavarda?
  • Arkadaşlar rica etsem bu ekran kartı için uyumlu soğutucu var mı acaba? VGA bellek soğutucuları uyumlu olur mu bu kartla? netten araştırıyorum ama tam olarak uyumlu olduğuna emin olamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.