Şimdi Ara

Sapphire mi Powercolor mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aufmerksamkeit

Overclock yapacak mısın ekran kartına?

Yapmayı düşünmüyorum kardeşim .
  • Oc yapmayacaksan ucuz olanı al tek fan çift fan o seviyede çok çok önemli değil zaten ısınmıyor kartlar. İkiside sizi mutlu eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: querist

quote:

Orijinalden alıntı: flodd
    ama son aldığım sapphire hd6850'de 6 ay sonra fan garip sesler çıkarmaya başlayınca değişim için uğraşmadan sattım ve daha da almam artık.

http://forum.donanimhaber.com/m_62064313/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62064313

"12.04.2012 exa faturalıdır. İki aylık bir cihaz. Uzun bir aradan sonra ilk defa biraz iyi bir ekran kartı almıştım, normalde bilgisayarı internet dışında başka amaçlarla kullanan bir insan değilimdir. Her neyse bir ikipopüler oyunu oynamış olmam dışında hiç işime yaramadığını farkettim. Değeri hazır çok ta düşmemiş ve yeniyken satayım istedim. Satış sebebim budur. Sadece Bf3, crysis2 ve gta4 oynadım. Onun dışında kullanılmadı bile. Overclock filan kesinlikle yapılmamıştır, ihtiyacım olmaz da anlamam da o işlerden."

iki yüzlü bir insansınız, umarım bu yaptığınız şeyden dolayı cezanızı çekersiniz.

Seni canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim. Sizin gibi adamlar bu forumdan eksik olmazlar İnşaallah. Ve flodd arkadaşımıza gelirsek Allah ıslah etsin diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Oc yapmayacaksan ucuz olanı al tek fan çift fan o seviyede çok çok önemli değil zaten ısınmıyor kartlar. İkiside sizi mutlu eder.

Teşekkür ediyorum yorumun için. O zaman 7850 PCS 'mi alsam olur heralde .
  • Hiç farketmez. SOğutma sistemi Pcs+ nın daha iyi, ama sapphire de 2 tane fan var. Oc yapsanda extreme oc yapmayacaksan herhangi bir sıcaklık sorunu yaşaman mümkün değil.
    Tabi kasa havalandırmanın ortanın üzerinde olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Hiç farketmez. SOğutma sistemi Pcs+ nın daha iyi, ama sapphire de 2 tane fan var. Oc yapsanda extreme oc yapmayacaksan herhangi bir sıcaklık sorunu yaşaman mümkün değil.
    Tabi kasa havalandırmanın ortanın üzerinde olduğunu düşünüyorum

Ben yeni bir sistem alacağım İnşaallah kardeşim. Kasa olarak XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W düşünüyorum. OC yapmayı kesinlikle düşünmüyorum.
  • Oc yapsanda sorun olmaz için rahat olsun. Sadece kaliteli bir yerden al müşteri olduğunun farkında olsunlar yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

kendimde listendeki sapphire in kartlarını kullanıyorum ancak fanları çok kolay arızalanıyor ve faz üniteleri oldukça yüksek ses yapıyor bu sebeplerle kartlardan biri şuan serviste kısacası kesinlikle pcs+ yada dcu2 derim !

Kardeş öyle diyosun da, senin karta yaptığın oc işkencelerini hitler yahudilere yapmadı bunu niye göz ardı ediyosun :))
  • quote:

Oc yapsanda sorun olmaz için rahat olsun. Sadece kaliteli bir yerden al müşteri olduğunun farkında olsunlar yeter.

Vatandan alacağım İnşaallah kardeşim. İlginden dolayı Allah razı olsun senden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesFatihKoc

quote:

Oc yapsanda sorun olmaz için rahat olsun. Sadece kaliteli bir yerden al müşteri olduğunun farkında olsunlar yeter.

Vatandan alacağım İnşaallah kardeşim. İlginden dolayı Allah razı olsun senden :)

vatandan %25 ıle 395 tl ye almıstım.saphhırew 7850 2 gb oc.
    cekırdek hızını az bıraz arttırdım 1000 mhz ye yaptım voltaj vermeden.
    3 Aydır kullanıyorum bana kalırsa 3 sene götürür.Bf3 fulldetay hersey sonra 55*65 arası alıyorum.Karttan memnunum.
    Karar senin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatalahutalapukaka

quote:

quote:

3 Aydır kullanıyorum bana kalırsa 3 sene götürür.Bf3 fulldetay hersey sonra 55*65 arası alıyorum.Karttan memnunum.
    Karar senin tabi.

Şimdi baktım stokta kalmamış kardeşim :( Ama Aklımdan geçen Powercolor. Tabi ben kırk fikirliyimdir . Onun için bu ay sonuna kadar Sapphire,Powercolor arasında gidip geleceğim gibi görünüyor . İlgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karar senin tabi.

Şimdi baktım stokta kalmamış kardeşim :( Ama Aklımdan geçen Powercolor. Tabi ben kırk fikirliyimdir . Onun için bu ay sonuna kadar Sapphire,Powercolor arasında gidip geleceğim gibi görünüyor . İlgilendiğin için teşekkür ederim kardeşim :)

Alıntıları Göster

Ben teşekkür ederim kardeşim.Powercolor hakkında bılgım yok kullanmadım hıc.Ama sapphire zaten bilinen tanıdık bi marka en azından referans gösterme babında powercolordan daha öndedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheseCrazyTurk -- 19 Mart 2013; 18:27:27 >

• Orijinalden alıntı: hatalahutalapukaka

Ben teşekkür ederim kardeşim.Powercolor hakkında bılgım yok kullanmadım hıc.Ama sapphire zaten bilinen tanıdık bi marka en azından referans gösterme babında powercolordan daha öndedir.

Tavsiye ve deneyimlerini göz önünde bulunduracağım.
  • merhaba kardeşim bende nasipse cuma günü alacağım ( indirim bazen cuma başlıyor) olmadı cumartesi alacağım powercolor 7850 2gb oc yapma durumum şuanlık benimde söz konusu değil ama ileride kart yeni oyunlar için gerek görürse yapabilirim şu ekran kartlarından gram anlamıyorum piyasada daha ucuz ve düşük modeller nasıl oluyorda testlerde yüksek modellere göre daha fazla fps veriyor tuaf :D 7850nin üzerinde test sonuçları alan kartlar var 280-350 liralık gerçekten tuaf :D hakketen bilgisiz olmak kötü bir şey.D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

kendimde listendeki sapphire in kartlarını kullanıyorum ancak fanları çok kolay arızalanıyor ve faz üniteleri oldukça yüksek ses yapıyor bu sebeplerle kartlardan biri şuan serviste kısacası kesinlikle pcs+ yada dcu2 derim !

Kardeş öyle diyosun da, senin karta yaptığın oc işkencelerini hitler yahudilere yapmadı bunu niye göz ardı ediyosun :))

oc işkenceleri derken??yaptığım oc overdrive ın müsade ettiği yani amd nin belirlediği aralık dışında değil onu 1300/14000mhz gpu ve bellek çalıştıranlara söyle ama onların kartlarında böyle bir sıkıntı olmadığına eminim

• quote:

quote:

ama son aldığım sapphire hd6850'de 6 ay sonra fan garip sesler çıkarmaya başlayınca değişim için uğraşmadan sattım ve daha da almam artık.

"12.04.2012 exa faturalıdır. İki aylık bir cihaz. Uzun bir aradan sonra ilk defa biraz iyi bir ekran kartı almıştım, normalde bilgisayarı internet dışında başka amaçlarla kullanan bir insan değilimdir. Her neyse bir ikipopüler oyunu oynamış olmam dışında hiç işime yaramadığını farkettim. Değeri hazır çok ta düşmemiş ve yeniyken satayım istedim. Satış sebebim budur. Sadece Bf3, crysis2 ve gta4 oynadım. Onun dışında kullanılmadı bile. Overclock filan kesinlikle yapılmamıştır, ihtiyacım olmaz da anlamam da o işlerden."

iki yüzlü bir insansınız, umarım bu yaptığınız şeyden dolayı cezanızı çekersiniz.

Yuh!!

O sattığım kart sağlam olanı idi. Crossfire kullandım 6850 leri. 12. 04. 12 tarihinde aldığım kartı haziran ayında iki aylıkken satmıştım. İlandan tarihini kontrol et istersen. Ben üstteki mesajımda 6 ay sonra garip sesler çıkarmaya başladı demişim. İyi okuyun. Sorunlu olan kartı da yakın arkadaşlarımdan birine sattım kasım sonu gibi. Kendisi bilgisayarcı ve sorunu bilerek aldı ki zaten kendisi kartı birebir değişim yaptırdı. Şu an yeni kartını sorunsuzca kullanıyor. Ayrıca referanslarımdan sattığım kişinin nickine pm at sor bakalım kartın fanında ya da herhangi bir yerinde sorun var mıymış?

Bravo size. Bilip bilmeden insanlara iftira atmaya hakkınız yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 19 Mart 2013; 23:04:14 >

• quote:

quote:

quote:

Seni canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim. Sizin gibi adamlar bu forumdan eksik olmazlar İnşaallah. Ve flodd arkadaşımıza gelirsek Allah ıslah etsin diyorum.

Allah da sizin gibi bilip bilmeden insanları yargılayanları ıslah eylesin. Çok tehlikeli insanlarsınız.

• kanıtlar bu doğrultudaydı kusura bakma. aksini ispatlayabildiğini söyleyemem yalnız sözünü doğru kabul ediyorum. özür dilerim.
  • quote:

kanıtlar bu doğrultudaydı kusura bakma. aksini ispatlayabildiğini söyleyemem yalnız sözünü doğru kabul ediyorum. özür dilerim.

mali87 nickli arkadaşa sattım. Pm atıp sor madem meraklısın. O mesajda ben ne demişim? ''6 ay sonra fandan garip sesler çıkmaya başladı.'' Ben mali87'ye kartı sattığımda kart 2 aylıktı. Yani o olmadığını bu lafımdan anlayabilirsin. Şimdi diyeceksin ki 2 aylıkken sattığın nerden belli. Exa'dan 12.04.12 tarihli sipariş geçmişim ve mali87'nin 19 haziranda bana yaptığı referans yorumu. Daha da boş konuşmazsın umarım.

Sapphire mi Powercolor mu ?

Sapphire mi Powercolor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 20 Mart 2013; 16:02:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xfox
    mutlaka 7870 al hocam çok güzel overclock oluyor imzamdaki ekran kartıyla maşallah bırak 7950 yi neredeyse 7970 değerlerine ulaşıyorum bilgine, aldığında bana dua edersin

dostum bunu nasıl beceriyorsun biri iki tüyoda bize ver
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.