Şimdi Ara

Sapphire nitro 6900xt SIFIR TR ÜRÜNÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sapphire nitro 6900xt SIFIR TR ÜRÜNÜ

Urun satılmıştır.....

Eski 6900xt min 3. Fanının ışığı yanlış yanıyordu hepsi kırmızı iken o sarı gibi. Servise verdim adamlar değişim kağıdı verdiler. Hepsiburadadan değişim kağıdı ile yeni ürün gönderdiler. Fan için yeni ekran kartı vermeleri tam bir saçmalık oldu.. Neyse sıfır açılmamış kutusunda garantili ürün alacaksınız. Sıfır fiyatı belli . Çer çöple karıştırmayın lütfen . ilk resim sizi yanıltmasın eski ekran kartının fotosu o.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 14750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 21 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar hocam, hangi servis bakıyordu karta?

• İlan yoruma açık olduğu için yazmadan geçemicem malesef.

Ürün her ne kadar sıfır dahi garantili dahi olsa bu karta burada 2 sene garantinin 7 ayını yemiş kart sıfır dahi olsa 14750 tl veren bu zamanda asla çıkmaz. 11750 k verene veriniz kartınızı.

kolay gelsin hayırlı satışlar dilerim. tekrar kusra bakmayınız. Sapphire nitro 6900xt SIFIR TR ÜRÜNÜ 

• Fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayırlı satışlar.

şu cümleye kadar ne olacak diye ben de merak ediyordum... Sapphire nitro 6900xt SIFIR TR ÜRÜNÜ 

işin şakası bir yana, hep kötülediğimiz firmalar ilk defa düzgün bir jest yapmışlar... Sapphire nitro 6900xt SIFIR TR ÜRÜNÜ 

kart inşallah alıcısını bulur kısa zamanda... Sapphire nitro 6900xt SIFIR TR ÜRÜNÜ 

• Fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar kartı 1 ay kadar önce sattım. Yeni sahibide tanıdık güle gule kullansinm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.