Şimdi Ara

Sapphire Nitro RX 570 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Sapphire Nitro RX 570 8GB

Pandemi başlamadan evvel 2. El olarak aldığım RX 570 ' imle RTX serisine geçtiğimden dolayı üzülerek de olsa vedalaşma vakti geldi.Kendisi bir önceki sahibi ve benim tarafımdan hiç bir şekilde mining de kullanılmamıştır.Yeni kartımın sisteme montajını tamamladığımdan şuan boştadır.

Tarafımdan bakımları özenle yapılmış herhangi bir tornavida değmemiştir.Cihaz bana 27" Full HD 165 Hz bir ekranda bir çok oyunda eşlik etmiş ve herhangi bir problem yaşatmamıştır.

Marvel's Spiderman,Days Gone,RDR2,Fifa 23 , Tekken 7 , CS GO , Forza Horizon 4-5 , Yuzu ile switch emulasyonu oğlumla zevkle oynadığımız oyunların bir kısmı.

Cihazı güzel bir sohbet eşliğinde elden Serhat Mah. veya ODTU den alabilirsiniz.

Whatsapp:554 328 68 75

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Dostum 3000 zor biraz ,bugün letgo ile 3000 liraya rtx 2060 aldım. Fatura kutu ilk sahibinden.Bendeki rx 570 boşa çıktı 4gb 4gb max edeceği de 1700 1800 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2700 TL den satıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.