Şimdi Ara

Sapphire Nitro Rx 580 Special Edition 8GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sapphire Nitro Rx 580 Special Edition 8GB

Merhaba, ürünü yaklaşık 2 yıl önce Amazon.de üzerinden aldım. Dolayısıyla garantisi yok, oyun amaçlı kullandım. Konsol veya başka bir ekran kartı almak için satıyorum.

Kartı sadece takıp çalıştırdım, içi hiç açılmadı veya BIOS ayarlarıyla falan oynanmadı. Hırpalanmadığı için temiz karttır. Görsellere fotorğafını da yükledim, Sapphire'in kendi programından fan testini yaptım hiçbir sorunu da yok.

Kart, soğutması, malzeme kalitesi itibariyle en iyi Rx 580'lerden biridir, saat hızı da normal rx 580'lerden yüksektir. Mining performansı ve ömrü bu bağlamda diğer modellere göre daha tatmin edici olacaktır.

Kartı aktif olarak mevcut sistemimde kullanıyorum, Mining testi hariç performans testi isteyen olursa test de yapabilirim.

Ürünü kendi kutusuyla birlikte yollayacağım.

NOT: Bu ilan oyuncu tayfa için değil, mining yapanlar içindir ve fiyat da buna göre belirlenmiştir. Ethereum'un şu an itibariyle 1700 dolar seviyesinde olduğunu ve bu kartın sıfırının 5500-6000TL civarında olduğunu da unutmayın, ilana fiyattan yakınıp ne kendinizi ne de beni yorun çünkü oyuncu olarak bu fiyat dalgalanmalarından ben de bezdim ama yapabileceğim bir şey yok.

NOT2: Ekran kartı sistem açılırken ufak bir gürültülü sesle(fan sesi) açılıyor ama daha sonra oyundayken, yük altındayken bu ses hiç olmuyor, sadece sistem uzun süre kapalı kalıp sonradan ilk açıldığı 10sn içinde falan oluyor ve 10snye kalmadan geçiyor. İnternetten araştırdığımda fana biraz yağ sürüldüğünde çözüleceğine dair mesaj okumuştum. Kullanıma etkisi olmadığından veya kullanırken ses yaratmadığından pek umursamadım, kaldı öyle. Satmadan önce belirtmiş olayım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba bugün alabilirim
  • Hala satılık mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire RX 580 8 GB Nitro
    11 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.