Şimdi Ara

[SATILDI] Samsung Galaxy Buds 2 (Siyah) Kapalı Kutu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Samsung Galaxy Buds 2 (Siyah) Kapalı Kutu

Merhaba,

Samsung telefon aldığımda yanında hediye gelen Buds 2 kulaklığı (Grafit siyah) satıyorum halihazırda kulaklığım olduğu için. Kapalı kutudur hiç açmadım. Vatan Bilgisayar faturalı, 2 yıl garantili.

Fiyat 950TL, son fiyattır pazarlık payı yok. Kargo alıcıya aittir, Ankara içi ise elden verebilirim.

[SATILDI] Samsung Galaxy Buds 2 (Siyah) Kapalı Kutu

Görsel temsili.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 2 Haziran 2025 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 750 düşünürsen alayım. 1000 lira olunca zaten kargosuyla amazon fiyatına geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saw_ S kullanıcısına yanıt

kargo 250tl tutmaz hocam :D

• hediye gelen ürünlerde garanti geçerli oluyor mu

• Pazarlık payı yok demişsin de yine de aklında bulunsun diye yazıyorum hocam. 900e verirsen alırım. Ankaradayim ben de. Üstteki arkadaşın da neden Amazon dediğini şöyle anlatayım. Kargoyla beraber 1050 liraya falan geliyor sanırım seninki. Amazonda 1300, ama şöyle bişey var Amazonda 50 lira kupon dağıtıldı onunla 1250, üstüne bir de 60 lira vade farkıyla 12 ay taksit yapıyor Amazon. Şuanki 1050 lirayla 12 ay taksitli 1310 liranın aynı olduğunu hatta muhtemelen 1310 liranın daha ucuz olduğunu tahmin edersiniz günümüz şartlarında :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 7 Temmuz 2023; 10:32:25 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • awaqado kullanıcısına yanıt

Garanti oluyor yine evet. Faturası var, kutusunu hiç açmadım ama garanti belgesi de içindedir zaten.

• UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt

Hocam sizin hesapta işin içine kupon ve taksit giriyor, 900 lira yapsam da bu ekonomiyle ve mantıkla 12 taksit yine avantajlı kalır. Benim o konuda yapabileceğim bir şey yok, Amazon'daki fiyatın 300 350 lira düşüğüne ve siyah renkte koydum, makul sayılabilecek bir fiyat olduğunu düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emmanuel Goldstein kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın, o da haklı valla hocam. Öyle bir durumdayız ki herkes kendince haklı... Hayırlı satışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hala satılık mı ve faturası var mı ?

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

Fatura var, dmden de yazdım hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.