Şimdi Ara

[SATILDI] SAPPHIRE NITRO+ RX 6700 XT 12GB GDDR6 RX6700XT KUTULU TR GARANTİLİ SON FİYAT 8500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SAPPHIRE NITRO+ RX 6700 XT 12GB GDDR6 RX6700XT KUTULU TR GARANTİLİ SON FİYAT 8500 TL

Merhaba

11 ay önce mucahid_06 nicki arkadaştan satın alınmıştır. Ben alırken sıfır gibiydi şimdide sıfır gibi. Temiz sorunsuz kusursuz.

SAPPHIRE NITRO+ RX 6700 XT 12GB GDDR6 192Bit Kutulu Garantili Temiz

Kullanmış olduğum ekran kartını daha yüksek seviyeye geçmek istediğimden dolayı satmaktayım.​

*Ekran kartını 3dmark testi ve furmark testi fotoğrafta mevcuttur. hiçbir sorunu yoktur.

*Ekran kartının garantisi devam etmektedir. kutusu faturası vardır.

*Hepsiburadan dan 12.10.2022 tarihinde satın alınmıştır. Mining yapılmamıştır.

*Fotoğraflar ürünün kendisine aittir.

*Gündüzleri çalıştığımdan dolayı sadece akşamları oyun oynanmıştır.

*Takas düşünmüyorum Pazarlık Teklifleri yanıtlanmaz

*Yer beylikdüzü perlavista veya cumhuriyet metrobüs durağı. Hafta sonları kadıköy den elden teslim edebilirim. ( Sadece Pazar günü ) Bir gün öncesinden bilgi verilmesi gerekmektedir. Yanıma almak için.

Lütfen: şu kişi daha ucuza satıyor. ( mining ve ölü kartı ucuza satan çok var.) şu kadar param var. şu kadar olurmu. öğrenciyim abi. işsizim çalışmıyorum abi. gibi tekliflerde bulunmayınız.

sahibinden linki aşağıdadır:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.