Şimdi Ara

(SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX
    Merhaba. 03.05.2024 tarihli HB faturalıdır. 03.05.2026 tarihine kadar garantilidir. Tercihen Ankara içi elden satmayı düşünüyorum. Ancak EFT/Havale sonrası alıcı ödemeli şeklinde kargo yapabilirim. Herhangi bir sorun, sıkıntısı yoktur. 10 gün kadar önce ikinci el olarak satın aldım ancak monitörümün 4K 60 Hz olması dolayısıyla bana fazla geldi. Takas sadece 7900XT ile olabilir. Eğer takas mesajı gönderecekseniz, kartınızın marka ve modelini, ayrıca kutu,fatura ve garanti durumunu, son olarak ta üste vereceğiniz miktarı belirtiniz. Yapılabilecek en yaygın testleri yaptığımı düşünüyorum. Testleri 26 derece odada, kasanın kapağı kapalıyken, standart, undervolt ve şiddetli ayarları ile yaptım. Her türlü teste açıktır. Herhangi bir talep ve önerinizi mesaj yoluyla iletebilirsiniz. (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX (SATILDI) SATILIK SAPPHIRE PULSE 7900XTX
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 33000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Etimesgut Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat revize.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • +

• ++

• Forum dışına satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.