Şimdi Ara

Satış İPTALDİR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iasker11 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satış İPTALDİR.
    SATIŞ İPTALDİR.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kilis, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Kasa güzelmiş hocam, hayırlı satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ltcolbaron41 L kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, özel yapım, bayağı uğraştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelife27 -- 24 Mart 2025; 22:8:9 >
  • Kasa baya emek istemiş, ama çok hoş olmuş hocam elinize sağlık 👍🏻 hayırlı satışlar

• Sdeveloper kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Daha iyileri sizin olsun.

• bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, hayırlısı

• Genel yorum olarak yazıyorum. Gereksiz yorumlar şikayet edilecektir. Aktif olarak Türkiye'nin en ucuz fiyatını yazdım, kargo dahil şekilde satıyorum. Kartın şu an piyasası budur maalesef, benim belirlediğim bir fiyat değil bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satış iptal
    9 ay önce açıldı
    Satış iptal
    3 yıl önce açıldı
    [Satış İptal Silinebilir]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Philae kullanıcısına yanıt
    Lansmanda bu fiyattı şimdi açıp bakın isterseniz. Arkadaş ucuz bile koymuş sonuçta bu adam bu kartı satıp yerine mutlak bi kart koyması gerekecek birazda bu açıdan bakmak lazım fırsatçı gözü ile bakmadan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Millet ölücü olmuş hocam o yüzden :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyat revize edilmiştir. Pazarlık ve takas yoktur. Anlık olarak Türkiye'deki en ucuz ilandır. Baltalayıcı yorumlar şikayet edilecektir, ilan yoruma kapalıdır. Almak için özelden iletişime geçebilirsiniz.

• Valla şuan 40 binden aşağı değil rx9700xt ler ihtiyacı olan kaçırmasın.Furkan kardeşim güzel fiyattan veriyor gerçekten.Kart fiyatları uçtu dolar uçtu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolkanCOO kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle abi, dün Pure modeli düşmüştü biraz o da bitti. Şu an 2. elde 35 altına satan yok, hem gördüğüm en ucuz fiyatı yazdım, hem kargo dahil veriyorum. Kart zaten birkaç gün kullanıldı, yeni kart yarın gelirse sökülecek.

Millet konuşur ölücülük yapar sen 3-4 güne satarsin kartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolkanCOO kullanıcısına yanıt
    Vatan garantili zaten. Sattığım kart ve ürünlerde garantilik durum olduğunda alıcıya yardımımı da referansım olan arkadaşlar az çok bilir. Herhangi bir değişim ya da para iadesi adıma yatırılsa dahi alıcının hesabına yollanır. Paketlemem özenlidir, çoğu firma gibi kutuyu olduğu gibi yollamam. Bunları düşünerek de düzgün alışveriş yapmak gibi bir durum var. 300-500 lira ucuz yakalamak uğruna kendini rezil etmeye bence gerek yok ama daha ucuza bulabilen varsa zaten alsın o ayrı konu, daha ucuz ilan da yok şu an için.
    Piyasa yükselirse ilan kalkabilir bakalım abi, şu birkaç gün satılmazsa.

Fiyatın şu sartlara göre normal hocam param olsa alırdım

• Ayctriyum A kullanıcısına yanıt
    İlan yoruma kapalıdır dedim, inadına yazıyorsunuz. Daha ucuzu varsa atın yoksa ilanı baltalamayın. Kaça aldığımdan size ne, daha uygun ilan var mı, sıfır var mı o zaman piyasa şu an budur neyin kafası bu? Kahin misin güzel kardeşim sen, düşerse sözüm olsun 30'dan 10 tane daha alcam hadi bakalım, boş muhabbeti salça olmayı bırakın artık ilanlara. İlanı kaldırıyorum, piyasa 30'a düştüğü zaman atacağım totemi yapalım hadi bakalım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.