Şimdi Ara

Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8GB 256Bit 900 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Metrekare

Hepsiburada dan amd nin verdiği oyun hediyesini alabiliyor muyuz bilen var mı? Müşteri hizmetleri bilmiyor çünkü.
    ben almıştım hepsiburada ile bir ilgisi yok ki amd asus sitesinden ürün kaydını yaparak alıyorsun
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    Vatandan aldığımda vatan kod vermişti.

Edit : Stok bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 2 Ekim 2019; 14:30:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    2k ekran kullanıyorum 8gb 570
    3.5gb 970 noktasında takılmıştım ancak gerek yok anladığım kadarıyla
    Hocam o fark işlemciden vs. kaynaklanıyordur. RX570 4GB ile 8GB'ın VRAM dışında bir farkı yok GPU'lar tamamen aynı yani GTX1060 6GB ile 3GB farkı gibi değil. VRAM kullanımı 4GB'ı geçmediği sürece bir fark olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Çatır çatır kullanıyor,gears 5'te 6gb vram kullanımı var,metro exodus'ta aynı şekilde gördüm,nereden çıkartıyorsun kullanmadığını

Alıntıları Göster
    Bunu açıkla amd tarafında 8 GB ekran kartı isteyen oyun nvidada nasıl 4 GB bellek istiyor. Örnek verdim ama böyle bir çok oyun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Bunu açıkla amd tarafında 8 GB ekran kartı isteyen oyun nvidada nasıl 4 GB bellek istiyor. Örnek verdim ama böyle bir çok oyun var.

Alıntıları Göster
    Ben gördüğümü söylüyorum varsa dediğin gibi birşey sen açıkla ispatla,tabi sen nvdia fanı değilsen

• quote:

Orijinalden alıntı: rockymarlboro

gears 5 6gb ekran kartı belleği mi kullanıyor o zaman piyasada satılan 4gb 6 gb ekran kartları üst seviye olanlar oynatamıyor mu bu oyunu anlamadım

gta 5 4k vram kullanımı 3500mblarda

Alıntıları Göster
    Oynatıyor tabi ki neden oynatmasın şu var vram kullandıkça sistem belleği kullanımı azalıyor ki,eğer vram yetmezse anlık takılmalar olur

• bu kartın 4 gb olanıyla 8 gb olanının aslında aynı kart olduğunu okumuştum, aslında 4 gb kart hiç üretilmemiş ama biosla 8 gb olana sınır konularak 4 gb'a düşürülmüş diyorlardı. eğer 4 gb lık versiyonu daha ucuza denk gelirse o da alınabilir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Ben gördüğümü söylüyorum varsa dediğin gibi birşey sen açıkla ispatla,tabi sen nvdia fanı değilsen

Alıntıları Göster
    Bu forumda fanlık yapacak en son kişiyim insanlara önerdiklerime bakabilirsin bende rx 570 kullanıyorum.

Dedimi anlamamakta ısrar ediyorsun 4 GB gt bilmem kaç dandik ekran kartları var 4 GB isteyen bir oyunda bu kartla oynayabilecekmisin.Farzedelim forza horizon gt 710 ile oyna hadi 10 fps tabi sen buna oynamak dersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 3 Ekim 2019; 14:31:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Bu forumda fanlık yapacak en son kişiyim insanlara önerdiklerime bakabilirsin bende rx 570 kullanıyorum.

Dedimi anlamamakta ısrar ediyorsun 4 GB gt bilmem kaç dandik ekran kartları var 4 GB isteyen bir oyunda bu kartla oynayabilecekmisin.Farzedelim forza horizon gt 710 ile oyna hadi 10 fps tabi sen buna oynamak dersen.

Alıntıları Göster
    Sen lafı çevirme söylediğin şeyin doğruluğunu ispatlamakla sen yükümlüsün

• Fiyat artmışş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.