Şimdi Ara

Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8GB 256Bit 900 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İNDİRİM EFSANE 4 GB OLAN MODELİNDEN DAHA UCUZA SATILIYOR 8 GB OLAN MODELİ

ŞU ANDA FİYAT YANLIŞ DEĞİLSE EF SA NE

Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8GB 256Bit  900 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 1 Ekim 2019; 8:51:17 >

• 1 adet aldım teşekkürler. bunun 4 GB olanı var bende her ikisini aynı anda kullanabilir miyim bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc toplayacam ilk parçam bu oldu , takip ediyordum zaten teşekkürler
  • Fiyat normal.
  • Gtx 970e göre nasıldır bu kart acaba

• Kullandığım kart ki bu fiyata rakibi yok

• vanbad kullanıcısına yanıt
    Crossfire ile iki kartı kullanabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    Gtx 970 ile hemen hemen aynı kart,
    Bazı oyunlarda 970 önde bazı oyunlarda 570 ortalama olarak aynı kartlar denebilir.
    Rx570 de artı olarak 10 bit hevc decode desteği ile öne çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aemless

Gtx 970e göre nasıldır bu kart acaba
    Dx 11 ve öncesi oyunlarda 970 bariz daha iyidir. Dx12 oyunlarında ve/veya yeni çıkmış 2018 ortası sonrası oyunlarda kafa kafayalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal iade olan kartı sattılar alanlar varsa sorgulasın gelince

• teşekkür ederim bir müddet daha 970e devam o halde
  • Fiyat bu seviyede zaten uzun süredir, 1000 liraya rx580 satıldı zamanında. Rx580 tekrar 1000 lira seviyesine inerse o zaman fırsat olur

• Bir an için RX 5700 sandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kart için 8 GB aşırı gereksiz 8 GB işleyecek kapasitede değil bu kart zamanında oyun hediyesi ile çift fanlı 4 GB olanını 750 ye almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aemless

teşekkür ederim bir müddet daha 970e devam o halde
    forumdan alıp satmıştım 970 sene 2017 idi sanırım o zaman dunyanın en iyi 2. 3. kartıydı titan 980 ve 970 vardı ust seviye

şimdi 970 ustune 1070 ler çıktı 2070 ler çıktı yani 970 üstü 1060 yada 570 değil 1070 yada rx 580 dir rx 570 sadece 8 gb olduğuiçin 2k yani 1080 p ustu çözünürlükte 970 den fazla fps verir yanlışsam düzeltin

ikisinide farklı sistemde kullanmış bişri olarak soyluyorum ben fark goremedim rx 570 ve 970 arasında fps olarak 1080 p de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Bu kart için 8 GB aşırı gereksiz 8 GB işleyecek kapasitede değil bu kart zamanında oyun hediyesi ile çift fanlı 4 GB olanını 750 ye almıştım.
    çoğu oyunda zaten 4k 30 fps oynamak için 8gb bellek olması önemli değil ki gpu gücüne bakar 1080 ler 4k 30 fps zor oynatıyor yeni çıkan oyunları

videoya bakıp karar verin işte 8 gb rx 570 4k gaming

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 2 Ekim 2019; 11:57:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Selby

Bu kart için 8 GB aşırı gereksiz 8 GB işleyecek kapasitede değil bu kart zamanında oyun hediyesi ile çift fanlı 4 GB olanını 750 ye almıştım.
    Çatır çatır kullanıyor,gears 5'te 6gb vram kullanımı var,metro exodus'ta aynı şekilde gördüm,nereden çıkartıyorsun kullanmadığını

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

Çatır çatır kullanıyor,gears 5'te 6gb vram kullanımı var,metro exodus'ta aynı şekilde gördüm,nereden çıkartıyorsun kullanmadığını

Alıntıları Göster
    gears 5 6gb ekran kartı belleği mi kullanıyor o zaman piyasada satılan 4gb 6 gb ekran kartları üst seviye olanlar oynatamıyor mu bu oyunu anlamadım

gta 5 4k vram kullanımı 3500mblarda Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8GB 256Bit  900 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 2 Ekim 2019; 12:12:14 >

• gta 5 1080 p en yuksek ayarlarda 120 fps görmüş 8 gb rx 570 daha da bişey yazmıcam ben daha geçen hafta rx 570 4gb olanla bu fpsi göremedim

• Hepsiburada dan amd nin verdiği oyun hediyesini alabiliyor muyuz bilen var mı? Müşteri hizmetleri bilmiyor çünkü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.