Şimdi Ara

Sapphire Pulse AMD RX 5600 XT (2452TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akakce.com
    Sapphire Pulse RX 5600 XT 11296-01-20G 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-pulse-rx-5600-xt-11296-01-20g-192-bit-gddr6-6-gb-fiyati,649225530.html

Overclock ile rx5700 seviyesine geliyor. Birbirine yakınlar baya hatta 5600xt daha az ısınıp güç harcıyor.

Yapı kredisi olanlar için 150 puan kampanyadan faydalanabilir.

• Hocam sahsi gorusum kimsenin bu 6gb kartlari almamasi niye derseniz tamam kart guclu ama radeon live falan kullanirken 6gb ram yetmiyor alttaba geciyorum direk kasiliyor pc cod warzonede ayar kisman gerekiyor 6.5gb ram lazim oluyo oda yok suan tam performans kullanmak icin 8 lazim

Rx580 8gb bile bu kasmayi yasatmiyor daha az fps vermesine ragmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Hocam sahsi gorusum kimsenin bu 6gb kartlari almamasi niye derseniz tamam kart guclu ama radeon live falan kullanirken 6gb ram yetmiyor alttaba geciyorum direk kasiliyor pc cod warzonede ayar kisman gerekiyor 6.5gb ram lazim oluyo oda yok suan tam performans kullanmak icin 8 lazim

Sifir urun almak isteyen 1660tilarin fiyati 2900e ulasmisken bu urun gayet uygun. overclock ile rx5700e ulasiyor. Bios update ile daha da gucleniyor cihaz. Bircok kisi rx5700 yerine bunu alin diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Hocam 1600-1700 tl bandinda 5500 xt mi 580 mi gtx 1650 s mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanulmulk14

Hocam 1600-1700 tl bandinda 5500 xt mi 580 mi gtx 1650 s mi
    Youtubedan bakabilirsiniz

arkadasım hız olarak zaten iyi sana bahsettiğim problemi anladın mı? ramı yetmiyor 2 işlem yapmaya relive açıkken alttaba geçince kasıyor
  • quote:

arkadasım hız olarak zaten iyi sana bahsettiğim problemi anladın mı? ramı yetmiyor 2 işlem yapmaya relive açıkken alttaba geçince kasıyor
    Arkadasim relive kapali iken bu durum oluyor mu? Mesela 6gb rtx 2060da alttab sorunu var mi? Eger yoksa amdninki yazilimsaldir. Nvidiada da varsa donanimsaldir. Ram yetmezligi deriz. Relive yayin isi galiba. Herkes yayinci degil. Ve suan bu kurda alinabilecek bu fiyattaki en iyi kart bence sifir olarak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sapphire rx 6700 xt nitro+
    4 yıl önce açıldı
    Sapphire RX 6900 XT Nitro+ Se
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ya ne yayını ya off neyse bilgisayar eğitimi veremicem sana 2020 yıl olmuş hala ne anlatıyorum burda

kısa özeti çoklu işlem yapan arkadaşlar 6gb kart almayın ben girer oyun oynar çıkarım diyenler alsın
  • quote:

ya ne yayını ya off neyse bilgisayar eğitimi veremicem sana 2020 yıl olmuş hala ne anlatıyorum burda

kısa özeti çoklu işlem yapan arkadaşlar 6gb kart almayın ben girer oyun oynar çıkarım diyenler alsın
    Hocam ben biraz baktım da relive yayıncılık, ekran kaydı dışında bir fonksiyonunu bulamadım. Öğrenebileceğim bir link vs atabilir misiniz?
  • quote:

Hocam sahsi gorusum kimsenin bu 6gb kartlari almamasi niye derseniz tamam kart guclu ama radeon live falan kullanirken 6gb ram yetmiyor alttaba geciyorum direk kasiliyor pc cod warzonede ayar kisman gerekiyor 6.5gb ram lazim oluyo oda yok suan tam performans kullanmak icin 8 lazim

1080p için 6gb günümüz için gayet yeterli durumdadır. Büyük ihtimal 2k ile 6gb'ı geçiyorsunuzdur 1660ti ile 1080p ultrada 3.5 4gb ı geçmiyor bende kullanılan gpu memory
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    kardeşim mesela Call of duty oynuyorsun nvidada highlights kaydet özelligi gibi bi özellik mevcut süper bi hareket yaptın oyunda otomatik kaydediyor
    sonra alttaba geçip bakmaya çalıştıgında bi bakıyorsun 6gb ram sınırına dayanmış sonra kasım kasım kasılıyor 1-2 sanıye hoş bi durum mu? 200 - 300 fazla ver Rx 5700 al
    hiç yoktan çoklu işlemde ram sıkışmaz kasmaz
    bu arada bu olay 1080pde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 16 Nisan 2020; 18:30:7 >
  • quote:

https://www.technopat.net/2017/10/02/amd-radeon-relive-rehberi/amp/

Bilmeyen arkadaslar icin linki.

Sizden egitim almak istiyorum talebinde de bulunmadim. Relive yayin diye biliyorum dedim. Relive ile alakali sorunsa yapmayacan cok insan var diyorum. Genel alt tab sorunu ise bunun alakasi da amd sirketidir. Konuyu uzatmaniza gerek yok. Bundan ucuza rx5700 olsa suan paylasirdik.

• quote:

kardeşim mesela Call of duty oynuyorsun nvidada highlights kaydet özelligi gibi bi özellik mevcut süper bi hareket yaptın oyunda otomatik kaydediyor
    sonra alttaba geçip bakmaya çalıştıgında bi bakıyorsun 6gb ram sınırına dayanmış sonra kasım kasım kasılıyor 1-2 sanıye hoş bi durum mu? 200 - 300 fazla ver Rx 5700 al
    hiç yoktan çoklu işlemde ram sıkışmaz kasmaz
    bu arada bu olay 1080pde oluyor
    Dediğim gibi 1660ti da ultrada oynuyorum ve nvidia record on iken 4gb ı geçmiyor kart, dediğiniz gibi sıkıntılar mevcut degil. Alt tablarımda veya oyunda herhangibir sıkıntı yok fps 90 100 civarında geziyor. 6gb kart 1080p de yetmiyor demek üstelik de warzone gibi optimizasyonu güzel ve yüksek fps veren bir oyunda, bilemiyorum bence sorunu başka yerde arayın, driver veya başka birşey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saglamsalassa -- 16 Nisan 2020; 21:17:10 >

link ve acıklamalar icin sagolun hocam,arkadasın sıkıntısını anlayamadım triplere girmiş sanırsın 13 yaşında ...
    rx580 4gb sapphire nitro+ sahibiyim full detayda daha 60 fps altını gördüğüm oyun olmadı bundan 3 ay önce 5700xt 2700-2500 civarıyken acaba diyordum 4k gecilir mi bu kart yeter mi vs diye ama pahalı geldiginden bırakmıstım sonra fiyatlar ...
  • xxxcem kullanıcısına yanıt
    ne tribe giricem size burda bedava başınıza gelmeden anlayamayacağınız bilgi veriyorum yok full oynuyormuşta bilmem neymişte
    cahili eğitemezsin bu ülkede inanilmaz gerçekten sanki çok umrumdasın ne haliniz varsa görün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.