Şimdi Ara

Sapphire Pulse RX 5600 XT Freesync karıncalanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire Pulse RX 5600 XT Freesync karıncalanma sorunu
    Sapphire Pulse RX 5600 XT Freesync karıncalanma sorunu

Merhaba arkadaşlar; çok araştırarak, kesemize göre, özene bözene bir ekran kartı aldık ancak hüsran oldu :)) Sapphire Pulse RX 5600 XT

İmza da gözüken sistem mevcut. Anakart bios 2020 6. ay güncel. Ekran kartı bios güncel.

Resimler ek te mevcut.

Sorunum; Ati Freesync destekli monitörümde, Radeon Software'den Freesync aktif ettiğimde ve 2k çözünürlüğe çıktığımda, oyunlar da 3-4 sn. lik karıncalanma yapması. Masaüstüne dönünce bir problem yok. Sadece oyunlarda yapıyor. Monitör, ATİ'nin Fresync uyumluluk listesinde var. Sofware'den Freesync kapatınca karıncalanma olmuyor. ama bu seferde oyun içinde bariz ekran yırtılmalarına maruz kalıyorum. Servis Pointe gönderdim. Servis tam bir rezalet. Bakmadan incelemeden bir arızaya rastlanmamıştır deyip geri göndermişler. Başına gelen oldu mu, ya da engin tecrübelerinizden yaralanabileceğim arkadaşlar var mıdır_? Teşekkürler.

• https://forum.donanimhaber.com/amd-ekran-karti-surucu-yukleme-rehberi--142278761?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Sürücüyü burada anlatıldığı gibi adrenalin siz yüklersen sorunun çözülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 26 Haziran 2020; 19:16:59 >
  • Amd graphics card

Dostum inşallah problemin çözülür amd ekran kartı almayın dediğim de nvidia satış müdürü diyen arkadaşlar bu kaçıncı amd ekran kartı sorunu konusu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captainprice34 -- 26 Haziran 2020; 18:26:26 >
  • valla dostunm sorma ya. önceki amd kartlarda problem yaşamadım hiç. Asus R7 265, Asus RX 580 hiç sorun olmadı ama birazzda şans sanırım. Neyse hakkımızda hayırlısı artık :))
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam deneyeceğim.
  • Hdmi kablo varsa daha iyisi ile denermisiniz yada Display port ile..

Bu hdmi kablo ile ilgili olabiliyor benim tv de kablo değişince olmamıştı.
  • Kablo değiştirdim. Denemediğim kalmadı. Ancak sorun devam ediyor. :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cyberklan kullanıcısına yanıt
    Merhaba freesync kapatıp gelişmiş senkranizasyon ile yola devam etmeyi deneyin monitör doğal olarak 1080p çözünürlüğü destekliyor..

Dediğiniz gibi 1440p ye zorlayınca sanırım freesync şaşırıyor olabilir siz bu durumu genede amd ye rapor etmeyi ihmal etmeyin.
    www.feedback.amd.com
    AMD Issue Reporting Form for Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 & 20.5.1 for Desktop Radeon™ products
    https://www.feedback.amd.com/se/5A1E27D202B140A6

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.