Şimdi Ara

SAPPHIRE PULSE RX 570 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SAPPHIRE PULSE RX 570 8 GB

Forum üzerinden satın aldım ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Garantisi bitti. Faturası kayıp, ancak kutu içeriği tam. Bende olduğu sürece ara sıra oyun oynadım sadece. Hele son zamanlarda işlerimden dolayı oyuna hiç vakit ayıramadım.

Madencilik furyası tekrar canlandıktan sonra ethereum'da deneme yaptım. Biosa hiç dokunmadan basit hız aşırtma ayarları ile 31.7 mh/s değerine kadar çıkıyor sorunsuz. Alan arkadaş daha iyilerini de görebilir. Kartta micron bellekler var. İşin doğrusu, bu piyasadan faydalanıp kartımı yükseltmeyi düşünüyorum. Yakında uzun süreliğine yurt dışına gideceğim. Bu fiyatlara satabilirsem yurt dışından kendime daha iyi bir kart almayı düşünüyorum.

Pazarlık düşünmüyorum, son fiyat. İzmir, Uşak ve Karaman illerinde elden teslim yapabilirim. Bu iller dışında önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim.

SAPPHIRE PULSE RX 570 8 GB

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Son fiyat nedir
  • İlanda da yazdığım gibi son fiyatım bu hocam. İndirim ya da pazarlık düşünmüyorum.

• Kart sırf altından yapılmış galiba.
  • evlibarkli kullanıcısına yanıt

Evet hocam, o gördüğünüz soğutma bloğu tamamen 24 ayar altından yapılmış. Almayı düşünüyorsanız özelden yazabilirsiniz.

İsterseniz piyasada gezen diğer "sırf altından" yapılmış kartlara da göz atabilirsiniz. Anlaşılan görememişsiniz henüz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 5700 XT PULSE 8 GB SATILDI
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.