Şimdi Ara

Sapphire RX 570 Pulse ITX Tek Fan 4GB - 809 TL >>> RX 570 Pulse OC Çift Fan 4GB - 849 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
7.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Yukko.com'da kampanya var. Yeni üyelik açanlara 750/50 indirim çeki veriyor. Siteye daha önce girdiyseniz tarayıcı verilerini temizleyin veya farklı bir tarayıcı ile girin. Resimdeki "Tebrikler 75 TL indirim kazandınız" yazan ekranda "Yukko'ya üye ol" butonuna basarak üye olunca hesabınıza çekler tanımlanıyor ve saat 24.00'e kadar kullanabiliyorsunuz.

Sapphire RX 570 Pulse ITX Tek Fan 4GB - 809 TL >>> RX 570 Pulse OC Çift Fan 4GB - 849 TL

Çekle birlikte 859 liralık Sapphire RX 570 Pulse ITX modeli 809 liraya, 899 liralık çift fanlı Sapphire RX 570 Pulse OC modeli 849 liraya geliyor.

yukko.com
    Sapphire RX 570 Pulse ITX 4GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-34-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-570-pulse-itx-4gb-gddr5-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11266-34-20g-v-50090430

yukko.com
    Sapphire RX 570 Pulse OC 4GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-67-20G
    https://www.yukko.com/sapphire-rx-570-pulse-oc-4gb-gddr5-256bit-dx12-amd-radeon-ekran-karti-11266-67-20g-v-50149380

Ayrıca Axcess karta sahipseniz 50 lira da çip para kazanabilirsiniz.

quote:

Axess’e özel 1-30 Nisan 2019 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 500-999,99 TL arasındaki alışverişlere 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlere ise 75 TL chip-para! Kazanılacak chip-paralar 10 Mayıs 2019 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Axess Mobil’den “Hemen Katıl” butonu tıklanmalı veya Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından YUKKO yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olunması gerekmektedir.

EDIT: Fiyatlara biraz zam gelmiş ama kampanya halen devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 13 Nisan 2019; 21:33:11 >

• Tam olarak bir dengi yok. 1050 Ti'dan daha iyi, 1060 3 Gb'tan bir tık zayıf bir kart. Bazı oyunlarda 1060'ı geçiyor. 1050 Ti'dan daha ucuza satılması cazip kılıyor.

bende de itx modeli var 1 aydır kullanıoyorum, o zaman aklıma çok takılmıştı tek fan gürültü olur mu fps değişir mi asus rog mu alsam 200 lira farka diye ama karttan çok memnunum pubg de yüksek grafikte 65-70fps alıyorum, gpu sıcaklığı 70-80 derece arası fan %100 çalışırken bile yoğun bir gürültü yok. 40 lira farka çift fan almak daha mantıklı olabilir ama bu fiyata alınabilecek en mantıklı kartlardan, daha fazlasını verecekseniz sırasıyla rx580 daha sonrasında 1660ti tercih ederdim ben olsam
  • Kart alacak arkadaşlar dikkat etsin, iki kart arasında sadece fan sayısı fark etmiyor. ITX modelin saat hızları da düşürülmüş.

Sapphire RX 570 Pulse ITX >>> 6000 Mhz Bellek Hızı - 1244 MHz gpu hızı (Tek fan)
    Sapphire RX 570 Pulse OC >>>> 7000 Mhz Bellek Hızı - 1284 MHz gpu hızı (Çift fan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 4 Nisan 2019; 21:2:7 >
  • Çift fanlı modeli kullanıp da tavsiye eden var mı ? Mining çıkması kartlara bakıyorum 550- 600 civarı biraz daha fazla verip bu kart alınabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kungfuiknow kullanıcısına yanıt
    Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Mining çıkması kart, ölmüş. 15 tane kart ilana koymuş, Cpu nun altı sararmış, hala diyor ki mining yüzü görmedi. Az daha verip bunu mu alsam, onun da üzerine az daha verip 580 mi alsam :) aklımda deli sorular.
  • kddrh K kullanıcısına yanıt
    580 e çıkılıyorsa 8 gb kaçınılmaz olmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Kart alacak arkadaşlar dikkat etsin, iki kart arasında sadece fan sayısı fark etmiyor. ITX modelin saat hızları da düşürülmüş.

Sapphire RX 570 Pulse ITX >>> 6000 Mhz Bellek Hızı - 1244 MHz gpu hızı (Tek fan)
    Sapphire RX 570 Pulse OC >>>> 7000 Mhz Bellek Hızı - 1284 MHz gpu hızı (Çift fan)
    Aynen hızları düşürülmüş model bunlar. Geçen ay bu siteden aldım aynı kartı. Hız düşürülmemiş karta göre 1-2 fps düşük alıyor. Bu fiyata çok iyi kart. Ben 1050tiden geçtim. Yer yer yüzde 50 daha fazla performans aldığı oyunlar oluyor. Vatan kdv indirimlerinde 770 tlye düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfuiknow

Çift fanlı modeli kullanıp da tavsiye eden var mı ? Mining çıkması kartlara bakıyorum 550- 600 civarı biraz daha fazla verip bu kart alınabilir mi ?
    Ben sipariş verdim ama henüz kullanmadım. Tek fanlı için olumsuz yorumlar var nette ama çift fanlı için bir yorum görmedim.

Ben de sizinle benzer durumdaydım. İkinci el alacaktım sonra vazgeçip sipariş verdim. 200 lira için ikinci el kart almak pek makul gelmedi. Diğer yandan çok oyun oynayan biri olmadığım için, 800 lirayı bu devirde ekran kartına vermek insana zor geliyor. Yurt dışında 150 dolara satılan kartlar bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 4 Nisan 2019; 22:15:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gaming X Rx 570 4GB - 850 tl
    6 yıl önce açıldı
    SAPPHIRE RX 590 PULSE 8 GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Aynen hızları düşürülmüş model bunlar. Geçen ay bu siteden aldım aynı kartı. Hız düşürülmemiş karta göre 1-2 fps düşük alıyor. Bu fiyata çok iyi kart. Ben 1050tiden geçtim. Yer yer yüzde 50 daha fazla performans aldığı oyunlar oluyor. Vatan kdv indirimlerinde 770 tlye düşüyor.

Alıntıları Göster
    Vatan'da ne zaman o fiyata düştü bilmiyorum. Ben yaklaşık iki haftadır bu kartı takip ediyorum ve 800 liranın altına düştüğünü görmedim. En son 29 Mart indiriminde Vatan'da tek fanlı modeli 821 liraya satıldı.

• rtsbora kullanıcısına yanıt
    Sadece hafta sonları ufaklık müsade ederse 2-3 saat oyun oynamak için alacağım.elimde düz 1050 var buna geçip bir kaç sene rahat edersem yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kungfuiknow -- 4 Nisan 2019; 22:32:59 >
  • bende de itx modeli var 1 aydır kullanıoyorum, o zaman aklıma çok takılmıştı tek fan gürültü olur mu fps değişir mi asus rog mu alsam 200 lira farka diye ama karttan çok memnunum pubg de yüksek grafikte 65-70fps alıyorum, gpu sıcaklığı 70-80 derece arası fan %100 çalışırken bile yoğun bir gürültü yok. 40 lira farka çift fan almak daha mantıklı olabilir ama bu fiyata alınabilecek en mantıklı kartlardan, daha fazlasını verecekseniz sırasıyla rx580 daha sonrasında 1660ti tercih ederdim ben olsam
  • Bende Sapphire Rx570 NİTRO+ 4GB modeli var gayet memnunum tavsiye ederim.N11 den kupon ile 950 tl ye almıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur6600

Bende Sapphire Rx570 NİTRO+ 4GB modeli var gayet memnunum tavsiye ederim.N11 den kupon ile 950 tl ye almıştım.
    bendede var aynı kart ama sanki çokta iyi değil gibi geldi bana,
    apex legends oynarken full ayarlarda zaman zaman donma yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

bendede var aynı kart ama sanki çokta iyi değil gibi geldi bana,
    apex legends oynarken full ayarlarda zaman zaman donma yapıyor

Alıntıları Göster
    en son oyunlardan birinde en yüksekte yağ gibi akıyor olsa kim neden 10 bin liraya rtx 2080ti falan alsın ki?

900 liraya aldığınız kart, ikinci elde 600-650 lira sonuçta gayet normal bir şeylerde geri kalacak ki 3-4-5 bine kart çıkıyor neticede.

ha bir de, itx kartlara güvenip almayın derim, koskoca kartın boyutu yarıya iniyor, vrmler, ısı iletimi kapasitörler hepsi farklıdır sonuçta en ucuza imal etmenin yolu bundan geçiyor, 3-5 hesabı yapmamak lazım.

ikinci el 580 8gb var bir sürü onlara bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 5 Nisan 2019; 7:46:57 >

• Bunun nvidia da dengi nedir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

en son oyunlardan birinde en yüksekte yağ gibi akıyor olsa kim neden 10 bin liraya rtx 2080ti falan alsın ki?

900 liraya aldığınız kart, ikinci elde 600-650 lira sonuçta gayet normal bir şeylerde geri kalacak ki 3-4-5 bine kart çıkıyor neticede.

ha bir de, itx kartlara güvenip almayın derim, koskoca kartın boyutu yarıya iniyor, vrmler, ısı iletimi kapasitörler hepsi farklıdır sonuçta en ucuza imal etmenin yolu bundan geçiyor, 3-5 hesabı yapmamak lazım.

ikinci el 580 8gb var bir sürü onlara bakın derim.

Alıntıları Göster
    insan aldığını en iyisi sanıyor işte :))
    fakat çoğu oyunda sıkıntı yaratmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Bunun nvidia da dengi nedir acaba
    gtx 970 denilebilir.
  • 40 lira için itx almayın. ben de itx var canavar kart ama çift fan baya ucuzmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Bunun nvidia da dengi nedir acaba
    Tam olarak bir dengi yok. 1050 Ti'dan daha iyi, 1060 3 Gb'tan bir tık zayıf bir kart. Bazı oyunlarda 1060'ı geçiyor. 1050 Ti'dan daha ucuza satılması cazip kılıyor.

• Çift fanlı Sapphire RX 570 Pulse OC modelini mi almak daha mantıklı yoksa vatandan kdv indirimi bekleyip Sapphire nitro modelini almak mı daha mantıklı?
  • Oyun hediyesi varmı hala bu kartlarda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.