Şimdi Ara

Sapphire RX 570 Pulse ITX Tek Fan 4GB - 809 TL >>> RX 570 Pulse OC Çift Fan 4GB - 849 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
7.438
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dheskikullanıcı

Oyun hediyesi varmı hala bu kartlarda
    Evet bütün 570 kartlara oyun hediyesi var. Bildiğim kadarıyla kartı aldıktan sonra satın aldığın yer ile iletişime geçip bir kod alıyorsun ve o kodla amdrewards.com'a üye olup oyun keylerini alıyorsun. Ben henüz kartı almadım. Aldıktan sonra oyun konusunu da buraya yazarım.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    Yarın son gün hediyeler için. Kod alsanız bile keylerin tanımlanması birkac gün sürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ7 4770k 16gb ram ve çift fanli rx570 modelini kullanıyorum. Forza 4 yüksek on ayarlı the division 2 high ultra karışık (çok nadir Frame drop yaşıyorum) devil May cry 5 high ultra karışık Frame drop olmuyor bu saydıklarım 60 FPS. Asassins Creed high ve üstünde 45 FPS lerde oynayabiliyorum.

Monitör 1080p bence gayet ortalama için iyi bir kart kısacası. Çok isinmiyor gayet güzel iş çıkartıyor trixx yazılımı ile power modunda 1296 MHz clock hızına çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peaky

Yarın son gün hediyeler için. Kod alsanız bile keylerin tanımlanması birkac gün sürüyor.
    Uyarı için teşekkürler. amdrewards.com'da şöyle bir ibare var:

a. Kampanya Süresi: Kampanya Süresinin başlama tarihi 15 Kasım 2018 saat 9:00:00 Doğu Saati
    ("ET") olup, bitiş tarihi 6 Nisan 2019 23:59:59 (ET) ya da Kupon Kodlarının tükendiği tarihtir
    (hangisi önce gerçekleşirse). Saat dilimi bilgisi için lütfen dünya saatlerine bakın.

b. Satın Alma Süresi: Bir Kupon Kodu almak için Katılımcının, Kampanya Süresi içinde bir Geçerli
    AMD Ürününü bir Katılımcı Perakendeciden satın alması gereklidir.
    c. Kullanma Süresi: Uygulamayı indirmek için Kupon Kodu en geç 6 Mayıs 2019 tarihine kadar
    kullanılmalıdır. Bu tarihten sonra Kupon Kodu geçersiz olur.

• beyler az önce resident evil 2 steam e tanımlandı. the division 2 de uplay e tanımlandı bilginize.

yukkoya mesaj atıım kodu istedim kodu gönderdiler amdrewards dan kodu girdim aldım oyunları. 2 gün önce amdrewards a üye oldum telefona onay mesajı gelmedi bitek vodafone a geliyomuş galiba ondan biraz tırsmıştım da bugün onayladı amd. oyunlarıda aldım hepsi 850 lira bedava.
  • Hepsiburadan alınma ekrana kartı dahil midir buna? Asus rog strix rx 570 4 gb alınmıştı. Hepsiburadaya mesaj atma gönderirler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dheskikullanıcı

beyler az önce resident evil 2 steam e tanımlandı. the division 2 de uplay e tanımlandı bilginize.

yukkoya mesaj atıım kodu istedim kodu gönderdiler amdrewards dan kodu girdim aldım oyunları. 2 gün önce amdrewards a üye oldum telefona onay mesajı gelmedi bitek vodafone a geliyomuş galiba ondan biraz tırsmıştım da bugün onayladı amd. oyunlarıda aldım hepsi 850 lira bedava.
    Hayırlı olsun. Yukko bugün bana da mail ile kodu göndermiş ama ben de amdrewards.com'da aynı sıkıntıyı yaşadım. Sms onay kodu gelmedi. Destek bölümüne yazdım, bekliyorum.

Bu arada tek fanlı ITX modelin fiyatı hala aynı ama çift fanlı OC modelin fiyatı biraz artmış. Takip etmek lazım, ilerleyen günlerde tekrar düşebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babangida Babayaro

Hepsiburadan alınma ekrana kartı dahil midir buna? Asus rog strix rx 570 4 gb alınmıştı. Hepsiburadaya mesaj atma gönderirler mi?
    Evet dahil, nereden aldığınız fark etmez. AMD kart olması yeterli. HB ile iletişime geçin kodunuzu verirler.
  • rtsbora kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. bende cumartesi destek bölümüne yazmıştım bugün onay mail i geldi. kodu girdim oyunları aldım hemen. oyunları hemen kütüphaneye eklemesi güzel oldu. iyiki çift fanlı almışım gram gürültü yok kart süper 50 derece altı fanlar çalışmıyor oyunlarda 70 dereceyi geçmedi. ben ryzen 3 leri beklediğimden idareten 200ge almıştım. 3,9ghz ile gayet iyi iş görüyor şuan. hayırlısıyla seninde aktif olur bian önce yüklersin oyunları inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dheskikullanıcı -- 8 Nisan 2019; 22:17:7 >
  • Teşekkürler. @erdemkuru
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Evet dahil, nereden aldığınız fark etmez. AMD kart olması yeterli. HB ile iletişime geçin kodunuzu verirler.

Alıntıları Göster
    Kartı forumdan aldım.Aldığım kişiyle iletişime geçeyim.Teşekkürler.
  • Ben geçen ay vatan bilgisayardan rx570 aldım oyunu alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoBODY44

Ben geçen ay vatan bilgisayardan rx570 aldım oyunu alabilir miyim?
    evet alabilirsiniz. kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com adresine mail atın. mailinize faturanın resmini çekip ekleyin. ad, soyad ve telefon numarasını da yazın. linkini verdiğim konuda anlatılmış. prosedür aynı:

https://forum.donanimhaber.com/vatan-bilgisyardan-ryzen-2-serisi-islemci-alanlarin-dikkatine-division-2-kodunuzu-almayi-unutmayinnn--137708616

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsbora -- 9 Nisan 2019; 3:3:36 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Kartın faturası sizde ise siz de HB ile iletişim kurabilirsiniz. Tabi kartı size satan kişi kodları alıp kullandıysa yapacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Kartın faturası sizde ise siz de HB ile iletişim kurabilirsiniz. Tabi kartı size satan kişi kodları alıp kullandıysa yapacak bir şey yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaş ilgilenecek teşekkürler

• bu fiyata hala rakipsiz rx570 alacaksanız pulse modelini alın çift fanlı soğutması gayaet yeterli bende ki 8gb modeli ama vrm'ler ısınıyor onuda fan ayarıyla çözdüm,% 52-53 fan ayarıyla gayet iyi bende ki kartda samsung ram çıktı 9000mhz bellek hızına çıkıyor oc ile,gpu'da çok zorlamadım 1430mhz ancak biraz daha voltaj verip çıkabilir.1080p oyun deneyimi için gayet yeterli hala
  • quote:

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam ben de 15 Ocakta hepsiburadadan rx 580 almıştım. Fakat kampanya olduğunu bilmiyordum.
    Ticket açtım şimdi. Keyleri veriyorlar mı ? Cevap alınca beni bilgilendirebilir misiniz ?
  • Entropii kullanıcısına yanıt
    Aldığım arkadaş bana dönecek.Haber bekliyorum .Buraya yazarım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.