Şimdi Ara

Sapphire R7 240 2 gb 128 bit ddr 3 problemlerim var yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle kolay gelsin beyler , 1 hafta önce arkadaşın aklına uyup 2. El r7 240 aldım iyide bir ekran kartıymış , giriş seviyesi bir ekran kartı vs
    1. Sorunum : ben vga kullanıcısıyım vga ile plazmaya bağlıyorum (82 ekran sunny) eski 4670 sorun çıkartmıyordu , bunu taktığımda geçersiz format verdi , tabi haliyle güvenli moddan çözünürlüğü düşürdüm , fakat r7 240 ın driverleri otomatik ful hd e alıyor , bende düzeltemedim , bir tane hdmi kablosu aldım onla tak diye çalıştı , neyse masa üstü çözünürlüğünü 1024x768 standartına aldım ama bu seferde renkler vga daki gibi canlı değil, yani usta normal değildi renkler , aşırı keskindi bu 1. Problem
    2. Problem ise cs go da yaşadım
    150 fps almam gereken ayarlarda 30-50 fps dolanıyordu vynsc vs kapalıydı çözünürlük 1024x768 low ayarlarda
    Amd Radeon relive ayarlarindan ayarları bu uygulama için devre dışı birak dememe rağmen fps de değişme olmadı
    3. Problem fps düşüşleri , gta 5 açtım , 1024x768 low ayarlar , nette baktım herifler 40-50 fps alıyor bizde alıyoruz ama ani fps düşüşleri oluyor , daha ilk bölüm bismillah ilk başta 60 fps eyw çatişma sahnelerinde oluyor 30 fps haliyle kasıyor

Beyler sorunlar bunlar yazılımı yarın silicem ilk versiyonunu kurucam , yardimlarınız bekliyorum , sistemim resimde var resim bakamayanlar için aşağıda
    , Birde darboğaz oluyormudur acaba , şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla..

Amd phenom ii x2 555 3.4 ghz(overclock)
    Biostar n68s+ anakart
    4+4 gb 800 mhz ddr2 amd için ram
    350 wat psu (gerçekte maximum 330 civarı veriyor)
    500 GB 7200 rpm 16 mb önbellek wd harrdisk
    Sapphire R7 240 2 gb ddr3 directx 11.2
    Acaba ramlar işlemciye yük bindirdiği için darboğaz yapıyor olabilirmi , uzman arkadaşlar yazsın
    Olmadı tek tek deneriz yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.