Şimdi Ara

Sapphire R9 270 Crossfire Total kaç GB olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 gb sapphire r9 270 ekran kartımı bir adet daha alarak crossfire yapmayı düşünüyorum. Benim sorum şu olacak: GTA 5 gibi oyunlarda total hafıza 4 gb olarak mı gözükecek? Buna göre ya crossfire yapacağım ya da bu ekran kartımı satıp 4 gb'lık bir ekran kartı alacağım, malum artık çoğu oyun 2 gb üzeri destekliyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• İkinci sorum da şu olacak, illa r9 270 mi almalıyım yoksa r9 280 alsam crossfire yapabiliyor muyum?
  • total 4gb olmaz 2+2=2 gb olur her kart kendi ramini kullanir dx11'de boyle ama dx12'de toplanacakmis guya.270 ile 280'i cf yapamazsin elindeki kart 270 ise 270 ya da 270x alabilirsin.islemcini guc kaynagini soylersen tek kart olarak 290 yetiyor mu soyleyebilirim.270 cf yapacagina cf ile ugrasacagina tek 290 daha iyi olur bana sorarsan.
  • Teşekkür ediyorum cevap için, ben de biraz araştırdım ve cf yapmanın biraz zahmetli olduğunu gördüm. En iyisi tek kart almak, buna göre sistem toparlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G-HuN

Teşekkür ediyorum cevap için, ben de biraz araştırdım ve cf yapmanın biraz zahmetli olduğunu gördüm. En iyisi tek kart almak, buna göre sistem toparlayacağım.

Zahmet derken ?
    Cf köprüsü de kalktı artık.
    Sadece 2.kartı takıp cat control center a girip etkinleştirmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Teşekkür ediyorum cevap için, ben de biraz araştırdım ve cf yapmanın biraz zahmetli olduğunu gördüm. En iyisi tek kart almak, buna göre sistem toparlayacağım.

Zahmet derken ?

cf yapmanin derken kurmanin demek istememis cf'de surucu onemli oyunun destekleyip desteklemedigi onemli.microstuttering diye bir dalga var yuksek fps'de takiliyor gibi oluyor ozellikle 16x4 anakartta kurarsan.iyi anakart islemci psu istiyor zahmetli bir sey gercekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: YAZICIOĞLU

quote:

Zahmet derken ?

cf yapmanin derken kurmanin demek istememis cf'de surucu onemli oyunun destekleyip desteklemedigi onemli.microstuttering diye bir dalga var yuksek fps'de takiliyor gibi oluyor ozellikle 16x4 anakartta kurarsan.iyi anakart islemci psu istiyor zahmetli bir sey gercekten.

Senelerdir çoklu ekran kartı kullanıyorum voodoo dan bu yana.Öyle göz korkutucak bir durum yok.
    Oyun desteklemiyor ise zaten 2.kart uykuda yatıyo bi sıkıntı yok.
    Sürücü konusunda:Zaten sürücüler oyuncak oldu.Her yeni oyuna yeni sürücü çıkartıyor üreticiler.Yoksa Cf başlangıcından beri bütün sürücüler CF destekliyor sistemin çalışmaması gibi bir durum söz konusu değil.

Anakart konusunda doğru seçim yapılırsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
    Psu zaten sistemin temel taşı en uç sistemi alırsın sonra dersinki 750w psu yetermi.Yaw kardeşim zaten psu ve monitör pc de en değişmeyen bileşen al en iyisini en güçlüsünü sonra düşünme yetttimi yetmedimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • G-HuN G kullanıcısına yanıt
    100 tanede baglasan 2gb olur...
  • vram yine 2 gb olacaktır tek kart kullanmak her zaman daha iyidir 290 alman daha iyi olur
  • Cevaplar için teşekkürler, elimdeki kartı satıp daha yüksek bir kart almaya karar verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.