Bildirim
Sapphire R9 270x Toxic Mi ? Yoksa PowerColor Devil Radeon R9 270X mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 'si arasından Sapphire Toxic. -
İkiside çok muazzam kartlar gerçekten fakat Powercolor'ın güçlü fan yapısıyla daha iyi soğutma sağlayacağını düşünüyorum yinede hangisini alırsan al pişman olmazsın. -
Devil -
Eyvallah cok sagolun .. Acıkcası benım gonlum devil dan yanaydi .. Fakat ;
Devil' in Cekirdek hızı : 1150 Bellek hızı : 5600
Toxic' in Cekirdek hızı : 1100 Bellek hızı : 6000
Boyle bir fark varken .. Neden devil alayım dedım kendıme :D . -
quote:
Orijinalden alıntı: SponT4ne
Boyle bir fark varken .. Neden devil alayım dedım kendıme :D .
Çok ufak bir fark var sadece o fark için vazgeçme bence MSI Afterburner'dan o hızı geçmen 2 saniyeni almaz. -
Sapphire -
quote:
Orijinalden alıntı: Gamer-Z
Sapphire
+10 -
Sapphire hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Boyle bir fark varken .. Neden devil alayım dedım kendıme :D .
Bence de Sapphire almalısın kardeşim.. :) -
-
Herkse tesekkurler arkadaslar .. 1 ay sonra fıyatı bıraz daha duser dıye umuyorum beklıyım .. Yanında psu ıle kasada almam gerekıcek ne kadar uygun olursa o kadar ıyı olur .. -
quote:
Herkse tesekkurler arkadaslar .. 1 ay sonra fıyatı bıraz daha duser dıye umuyorum beklıyım .. Yanında psu ıle kasada almam gerekıcek ne kadar uygun olursa o kadar ıyı olur ..
Bence hiç bekleme.. %30 indirimle 615 liraya geliyor.. Bu özel bir model olduğu için kolay kolay düşmez fiyatı.. 600 liraya indiği zaman %30 indirimle hemen al derim:) -
geçen ay devil aldım vatan dan. benim için uzay oldu bu kart. çekirdek hızı 1150'den 1180'e çıkıyor otomatikman. şu anki her oyunu full ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum. ne sesi çıkıyor ne ısınıyor. benim tavsiyem devil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X