Şimdi Ara

Sapphire R9 280 1210/1750mhz (7000 efektif) (STABİL RAKİP BEKLENİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mantikli en yakin zamanda deniyim onuda ama benim eski bi amd kartim var pasif sogutmali onu takinca goruntuyu veriyor direk. Bilemedim bi turlu priz olayini da denerim olmadi garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutufi123

Mantikli en yakin zamanda deniyim onuda ama benim eski bi amd kartim var pasif sogutmali onu takinca goruntuyu veriyor direk. Bilemedim bi turlu priz olayini da denerim olmadi garanti

Doğru. Pasif soğutma artıdan güç istemediği için olabilir. Şu priz olayı gerçekten anormal bir durum. Eski bilgisayarımı o yüzden kendi odamda kullanamıyordum. Yeni bilgisayarımda nedense öyle bir sorun yok.

• lutufi123 kullanıcısına yanıt
    statik yapıyordur makine açınca fanlar döner hiç görüntü vermez
  • INCOMING kullanıcısına yanıt
    Extreme seçtikten sonra custom seçeneğini seçin.Çözünürlüğü 1080p yapın.Öyle test edin hocam.Ben de az sonra sonuçları paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Extreme seçtikten sonra custom seçeneğini seçin.Çözünürlüğü 1080p yapın.Öyle test edin hocam.Ben de az sonra sonuçları paylaşacağım.

Öyle yaptım zaten. Ekran 1080p değil. Fullscreen olunca ekran gidiyor. Windowed yapınca ekranda 888p yazıyor. Yani ekranda ne gözüküyorsa.

Customa tıkladım en yüksek ayarları seçip 1080p yaptım windowed yaptım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCOMING -- 23 Ağustos 2015; 22:21:42 >
  • Biosu modlayın, ben öyle yaptım voltaj değerini editleyip tekrar flashlayabilirsiniz.

3dmark 11 skorunu da koyarsanız kıyaslama şansımız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Biosu modlayın, ben öyle yaptım voltaj değerini editleyip tekrar flashlayabilirsiniz.

3dmark 11 skorunu da koyarsanız kıyaslama şansımız olur.

Hocam bir arkadaş bios'u modlamak için program verdi ama 1300 mv oluyor en fazla. 1300 üzeri verdirebilecek r9 280'e bir bios biliyorsanız söylermisiniz ?

VBE7
  • Zaten ben onu denedim. Tüm vddc değerlerine baktım 1300 yukarısı göremedim.
    1400 maksimum görünüyor ben kontrol ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

1400 maksimum görünüyor ben kontrol ettim şimdi.

Sizinki sapphire r9 280 'mi yoksa başka marka r9 280 'mi yoksa r9 280x 'mi. ?
    Gigabyte r9 280
  • Her kart aynı değil hocam. Soğutma faz vb. değişebiliyor. Sizin voltaj daha fazla verilebiliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INCOMING

Her kart aynı değil hocam. Soğutma faz vb. değişebiliyor. Sizin voltaj daha fazla verilebiliyormuş.

1250 & 1800 olsa tadından yenmez yabancı kaynakları biraz karıştırayım bakalım
  • quote:

STABİL RAKİP BEKLENİR.
    Birde eğer pixel neden öyle 1080p değil derseniz gerçekte 1080p sorun olan şu ki benim ekran 900p windowed mode 1080p yapınca aynı performans alınıyor fakat orda ekranda ne kadar gözüküyorsa o kadar yazıyor.

Test 1080p de değil orada yazan çözünürlükte yapılıyor, çünkü monitörün o çözünürlüğe çıkamıyor, keza 1080p de test ettiğinde 50 fps görmek o kart ile mümkün değil.
    Tahmini 1080p de stock hızda o kart 30~32fps, 1200 mhz de ise 36~40fps civarı birşeyler görürrsün, zaten monitörünün max çözünürlüğünde (1440x900) test alacak olursan mevcut skorların dışına çıkamadığını göreceksindir, yani windowed mode 1080p yapınca test, senin dediğin / düşündüğün gibi 1080p de gerçekleşmiyor.

Buradaki linkten, senin kartın bir üst modeli olan kartın 1200mhz de 1080p test sonucunu görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: coax47

quote:

STABİL RAKİP BEKLENİR.
    Birde eğer pixel neden öyle 1080p değil derseniz gerçekte 1080p sorun olan şu ki benim ekran 900p windowed mode 1080p yapınca aynı performans alınıyor fakat orda ekranda ne kadar gözüküyorsa o kadar yazıyor.

Test 1080p de değil orada yazan çözünürlükte yapılıyor, çünkü monitörün o çözünürlüğe çıkamıyor, keza 1080p de test ettiğinde 50 fps görmek o kart ile mümkün değil.
    Tahmini 1080p de stock hızda o kart 30~32fps, 1200 mhz de ise 36~40fps civarı birşeyler görürrsün, zaten monitörünün max çözünürlüğünde (1440x900) test alacak olursan mevcut skorların dışına çıkamadığını göreceksindir, yani windowed mode 1080p yapınca test, senin dediğin / düşündüğün gibi 1080p de gerçekleşmiyor.

Buradaki linkten, senin kartın bir üst modeli olan kartın 1200mhz de 1080p test sonucunu görebilirsin.

Zaten ben 1080p 'deki fps değerleri demedim. Overclockla çıkan aradaki fps değerini göstermek için yaptım testi. Yoksa 1080p tv'ye takıp yapardım. 900p 1080p ne yaparsam yapayım aynı performans alınıyor. Yani azalma çoğalma olmuyor. Yine yüksek çıkıyor. Benim anlatmaya çalıştığım şey 1080p window yapınca 1080p test etmesi gerekmezmi ? Ama bende olmuyor demek içindi. Zaten benim aldığım değerler r9 280x overclocktan ordakinden yüksek. 1080p olmadığını herkez anlardı.

Bu dediğin sadece sende değil kimsede olmaz, yani 1440x900 monitörde 1080p pencere modunda 1 test yazılımı açmayı denemen zaty yanlış, çünkü bu 1 resim değil, senin comfigasyonuna göre kendine ayarlar yapan 1 yazılım ve evet, 280x in 1080p skorunu gördükten sonra herkes anlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 26 Ekim 2015; 13:41:42 >
  • Şaka maka senin ekran kartına değil işlemcine overclock yapman lazım . Benim Sapphire R9 280'i 1200/1700 civarı sorunsuz çalıştırmıştım ama uzun test etmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

Şaka maka senin ekran kartına değil işlemcine overclock yapman lazım . Benim Sapphire R9 280'i 1200/1700 civarı sorunsuz çalıştırmıştım ama uzun test etmedim.

Şuan uğraşamam ne yazıkki. Daha önemli meseleler var.

Hocam o işlemci kartı tam besleyemez o yüzden. Kart için hafif siklet kalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.