Şimdi Ara

Sapphire R9 280 1210/1750mhz (7000 efektif) (STABİL RAKİP BEKLENİR) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşlemci değiştirme vakti geldiğini anladım. Sizede çok teşekkür ederim atmışsınız skorları.

6 fps 'lik farkla sizin sistem benimkini geçiyor galiba. Tebrik ederim o yüzden m.

Puansal olarak 200 puan önde. Farka tıkamış denir

Normalde r9 280 'in gtx 760 'dan daha fazla skor vermesi gerek. Galiba işlemci yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INCOMING -- 17 Aralık 2015; 23:49:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • INCOMING kullanıcısına yanıt
    Bence senin o çözünürlükte o işlemciyle aldığın skorlar sanki normal gibi, çünkü amd ler, bu testte sanki nvidialar dan geride kalıyor diye bir izlenimim var, bu izlenimi gerek forumdaki gerekse netteki skorlardan edindim, yani şunu diyorum, aslında o işlemci ile bu testte o çözünürlükte bence sıkıntı çekmiyorsun, benden düşük değer almanın nedeni işlemci değilde testin kendisi gibi.
    Zaten bu tarz testlerden ziyade oyunlardaki performans aslolandır, oyunlarda muhtemelen gayet iyi performans alıyor olabilirsin belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

Bence senin o çözünürlükte o işlemciyle aldığın skorlar sanki normal gibi, çünkü amd ler, bu testte sanki nvidialar dan geride kalıyor diye bir izlenimim var, bu izlenimi gerek forumdaki gerekse netteki skorlardan edindim, yani şunu diyorum, aslında o işlemci ile bu testte o çözünürlükte bence sıkıntı çekmiyorsun, benden düşük değer almanın nedeni işlemci değilde testin kendisi gibi.
    Zaten bu tarz testlerden ziyade oyunlardaki performans aslolandır, oyunlarda muhtemelen gayet iyi performans alıyor olabilirsin belki

O da var tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.