Şimdi Ara

Sapphire R9 280 DUAL-X Alınır mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamanında 550 Tl Ye Almıştım Hocam Gayet Memnun Kaldım Güzel Bir Kart.Güncel Oyunlarda High-Ultra Arası Oynarsınız .Ayrıca Nvidia Çıkışlı Oyunlar Dışında Yani Metro Vs. Onlar Dışında 280 760 ı Geçer.Ayrıca 3 Gb Vram De Artık Önem Kazanmaya Başladı Örnek
    Gta 5 Textureyi Highta Açabilmeniz İçin 2 Gb Den Fazla Vram Gerek Artık Önem Kazanmaya Başladı Vram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spactacular -- 24 Haziran 2015; 4:47:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Globalrush1

Kullanan kisi oyundaki FPS degerinin watt basina olup olmamasiylami ilgileniyor?

GTX 760'dan üstündur R9 280 sadece VRam bile yeterli bu konuda 280X ise GTX 960 adli kartla uç uca kapisiyor. 4GB'lik versiyonuyla ayni FPS degerlerini gosteriyor 2GB'likten bahsetmiyorum bile zaten su saatten sonra 2GB karta para vermek gerçek anlamda aptallik olur. Oyunlarda VRam kullanimi 1080P'de 2000'i geçmekte 3GB sinirina dayanmaktadir. Bi karta o parayi veriyosan kusura bakmayacaksin ama oyunlarda VRam yetmezliginden darbogaz yapmayacak.

Orta seviye kartlarda her yonden AMD üstün
    Üst seviye kartlarda ise 970 bile AMD'nin son kartlarindan daha performansli tabi yine VRam sorunu var :)

970 teki vram sorunu sadece kartın 3.5 gb oluşudur ondan başka vram problemi yoktur
    orta segmentte amd nin üstün olması normal birşey çünkü o üstünlük için 50 ile 100 watt arasında daha fazla elektrik yiyor
    ayrıca fps değerinin watt başına perf olmasıyla ilgilendiklerini söylemedim ama ben ilgileiyorum
    ya bu karttan birisi alacak ama psu su 500 watt ise ?
    ne yapacak o zaman
    watt başına perf a bakıp kendi psu sunun verdiği güce göre en yüksek performansı veren kartı seçecek

• Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Bu r9 280'in 760'dan iyi olduğunu değiştirmiyor maalesef.
  • quote:

Bu r9 280'in 760'dan iyi olduğunu değiştirmiyor maalesef.

280 in daha iyi olduğunu neye bakarak söylüyorsunuz anlamadım
    watt başına perf danmı
    daha yüksek fps değerindenmi
    yoksa başka etmenlerdenmi
    çünkü bu etmenlerin çoğunda 760 geçiyor
    280 in geçtiği şeyler ise azınlı bunlara örnek olarakta daha yüksek fps değeri diyebiliriz (oyununa bağlı gtx 760 ın daha yüksek fps verdiği oyunlar mevcut)
    Sen 2GB VRam'e devam başka diyeceğim bir şey yok hakim bey..
  • quote:

Sen 2GB VRam'e devam başka diyeceğim bir şey yok hakim bey..

gtx 760 ın 4 gb vramli kartı yokmu ?
    Of sıktın ama yeter bu fan boyluğun adam konuya 600TL bütçe koymuş karşılığında R9 280x yokmu diye cevap veriyorum ve burada sana verceğim cevapları sonlandırıyorum. Ne bu be seviye yerlerde
  • quote:

Of sıktın ama yeter bu fan boyluğun adam konuya 600TL bütçe koymuş karşılığında R9 280x yokmu diye cevap veriyorum ve burada sana verceğim cevapları sonlandırıyorum. Ne bu be seviye yerlerde

seviye yerlerde değil fanboylukta değil kafadanda atmıyorum dediklerimin hepsi piyasada bulunan kartlar ve özellikleri seviye yerlerde nedir seviye yerlerde olsa cevap verecek bilgim olmaz herhalde iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.