Şimdi Ara

Sapphire R9 280 DUAL-X Yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartına sahibim. Bu kartı değiştirmeli miyim yoksa bir süre daha idare eder mi?
    Bu arada kart overclock'lu versiyondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feanor86 -- 28 Eylül 2016; 11:30:37 >

• feanor86 F kullanıcısına yanıt
    RX480, GTX1060, GTX1070, GTX1080 alma planınız yoksa kartınız yeterli olur.
  • sistemi komple yazacaksin ki bakacaz daha kuvvetli kart kaldiriyor mu diye.
  • GTX1070 ve GTX1080 alma planım yok.
    RX480 ve GTX1060 ise konusunda kararsızım değer mi değmez mi diye düşünüyorum.
  • Sistem,

Intel Core i5 6500
    Asus Maximus VIII Ranger
    16 GB (2 x 8 GB) GSkill RipjawsV 2400Mhz DDR4
    Sapphire R9 280 Dual-X OC
    1 TB Western Digital Caviar Black + 2 x 120 GB Samsung SSD 850 EVO (Raid 0)
  • 3 gblik güçlü bi kart. 1 seri daha götürür diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam grafik takıntınız yoksa yeni çıkan oyunlarda kasmiyorsa ki halen 1080 p 60 fps rahat oynatabilecek bir kart o yüzden değişmenize gerek yok boşuna masraf olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem kaldirir 1060'i indirim kampanya vs olursa alabilirsin.oyunlari nasil oynadigin ile de alakali misal tomb raideri high oynarsin simdi cok yuksek olmayan bir fps ile ama 1060 alirsan very high oynarsin iyi fps'de.o kadari onemli degil diyorsan bir sure daha elindeki kartla idare edebilirsin.
  • Bende aynı karta sahibim. bende değiştirsem mi diye çok düşündüm ama gerek olmadığına karar verdim. bu arada sana bir sorum var arkadaşım. benim fanlardan biri dönmüyor. sıcaklık çok yükselirse dönüyor. Acaba sende durum aynı mı?
  • Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Kartı 1 sene kadar daha değiştirmemeye karar verdim.

Fan sorusuna gelirsek ikisi birden dönüyor bende ama tekrar kontrol edip yazarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.