Şimdi Ara

Sapphire R9 290X 4 GB GDDR5 512BBit 2xDVI-D DP HDMI Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.gold.com.tr/sapphire-r9-290x-4-gb-gddr5-512bbit-2xdvi-d-dp-hdmi-ekran-karti_u

Şu linkteki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n3t4 kullanıcısına yanıt
    Güzel bir karttır kendileri.
  • Yeni makine topladım yarın parcalar elimde olacak allahın izniyle bi de buraya sorayım dedim

• @n3t4 aldınızmı ? eger internet'ten aldıysanız iptal edin özel tasarım sogutucu'lar bile 65 70 gibi degerlerde zor tutarken referans tasarımı siz düşünün ses olarakta rahatsız edici .
  • quote:

Orijinalden alıntı: n3t4

Yeni makine topladım yarın parcalar elimde olacak allahın izniyle bi de buraya sorayım dedim

Alma bunu sakın.

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290x-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html haftasonu düşcek daha bunu al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 16 Temmuz 2014; 0:24:50 >
  • 629dolara aldım desem ?

• Evet aldım nakit olarak verildi parası peki ne almalıydım size göre ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

629dolara aldım desem ?

iade et hocam referans tasarım alınmaz sıcak calısıo zaten
  • Referans tasarım nedir peki? Cok mu ses cıkartır ? Baska yolla sogutma yapılamaz mı? Ses benim icin sorun degil duymayacagım zaten

• quote:

Referans tasarım nedir peki? Cok mu ses cıkartır ? Baska yolla sogutma yapılamaz mı? Ses benim icin sorun degil duymayacagım zaten

Cok ses cıkartır yeterli soğutamaz baska soğutmalar takılır tabi ama bilgim yok tuzlu diye biliyorum onlarda.
  • Dedigim gibi ses sorun olmayacak sogutmasını da test sürüsünü yaptıktan sonra tekrar bi düsünürüm artık. Önerilerin için çok teşekkür ederim sayende bi sey daha ögrenmis oldum :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 16 Temmuz 2014; 1:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

Çok çok feci ses hocam

• Keinlikle hemen iade edin.Internet uzerindense hemen iade.GTX 780 DirectCu II alın.

• n3t4 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle iade edin. 7 gun icinde kosulsuz iade hakkiniz var. Arkadaslar dogrusunu onermis onu alin. Konu sadece ses degil. O kart o fanla sogumuyor ve performansini dusuruyor. Daha ucuza ayni performansi arkadas size onermis onu alin.

• iade edin hemen alıp test etmeyin bile daha ucuza daha iyisi var o kartın referans tasarımı alınmaz! internet üzerinden aldığınız için iade sorun olmaz kargoya verilmeden iade edin.
  • bu 20g 40g farkı nedir? bi arkadaş r9 280 dual-x için bu 20g olan model bellekleri fazla ısınır demiş. ama 20g olan 270x ise 40g olandan pahalı vatanda. bu ise 40g
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.