Şimdi Ara

Sapphire Radeon 9550

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sizden bu konuda yardım isticem. bu kartın kullanımı konusunda hiç birşey bilmiyorum driverını fln yükledim ama istediim performansı alamıyorum arada bi ekran gidiyo donuyo bilgisayar restart atıyo. bilen biri bana yardım ederse adım adım ne yapacagımı yazarsa cok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

• İstediğin performanstan kastın nedir?Eğer sen o kartla 1280x1024 çözünürlük ve yüksek ayrıntıda oyun oynamak gibi bir beklenti içindeysen zaten yanılgıdasın demektir.Resatrt atma ve donma sorunu da muhtemelenişlemci veya ekran kartının aşırı ısınmasından kaynaklanan bir durumdur.Sistemini yazarsan ve biostan ısı değerlerini kontrol edersen sevinirim...
  • ısıda problem yok. ben yüksek bi performans istemiyorum zaten 1024*768 kullanıyorum ve o kadar yüklü destek isteyen oyun bile acmadım daha ama bu normalde oluyo birden ekran gidiyo. bide bu o/c hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

bu arada sistem p4 2.4 512 ddr ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lina -- 10 Haziran 2006; 11:27:09 >
  • up ya bilen birisi yokmu cıldıracam birasdan...
  • Performans derken biraz açarsan seviniriz

Sistem ortalama zaten

Oynayamadığın oyun ne 1024x768 de ?

Yani şu oyunda oynayamıyorum şöyle oluyor durduk yere reset atıyor

Overclock yapmadan donuyorsa kartta birşey olabilir garantiye götürmeni tavsiye ederim

Performans için AtiTool ile overclock yapabilirsin tahminim 450 / 240 çalışır o kart
  • arkadaşım bende 128 mb var gpu:475 ram:215(430) da çalişiyor
  • ya tam performans derken ne gibi yani neden ne beklıyodun bende sapphıre 9550 kullanıyomm cok memnunum cok sukurr drıverlarını falan kurdunmu guncellenmiş suruculerını falan yukle atının sıtesınden onerılen drıverlarıı sorunsuz calsıır o zaman ok hadi kolay gelsinn..
  • ekran kartı fazla ısnıdğından olabilir yada işlemcin çok ısnıyo olabilir
  • Hocam bende de 256mb ati 9600 vardı seninkinden iyiydi yani ama yine de istediğim performansı vermiyordu üzülerek söylüyorum ki bu kartların miyadı hakikaten doldu artık acı ama gerçek. Restart da muhtemelen ekran kartından oluyordur çünkü 9600 ü almadan elimde fx5700 vardı, hiç restart atmayan makina 9600 takdırınca ikide bir kapanıyor. Bu ekran kartlarında bir ısınma problemi var...
  • Ati tool ile overlock edebilirisn ekran kartını.ve gercekten de 128mb lıklar iyi overlock oluyorlar.mesele bende msi rx9550 var su anda 475 e 722 ile gidiyor.ve artifact vermiyor.iyi kart bence parasına göre.
  • restart sorunu kasanun PSU sundan kaynaklanabilir. Dandik PSU larda bu sorun sıkça yaşanıyor ama kimse PSU ya bulmuyor kabahati. Bilgisayarcılar bile gidip 30 dolarlık kasaları öneriyoır, PSU ları dandik dediğimde ben devamlı satıyorum sorun olmuyo diyor.
  • Radeon 9600 ile 9550 aynı serinin kartları değil.9600 de Low-K yoktur,9550,9600 Xt çipini taşır.Daha az ısınır.Ayrıca yüzbinlerce sattı bu kart türkiye genelinde,kimsede seninki gibi problem görmedim.Ama kartın performansı genel olarak yeterli değil fakat,anormal bir durumda olabilir.3dmark 2003+2005 testleri yapıp buraya koyarsan daha iyi yorumlarda bulunabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.