Şimdi Ara

Sapphire Radeon R7 265 vs GeForce GTX 750 Ti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni bi ekran kartı almak istiyorum fakat bu iki ekran kartı arasın da kaldım benim için nvidia her zaman en iyisidir fakat sapphire 256 bit iken gtx750 128 sizce hangisi daha iyi olur oyun oynamak için

• Neden nvidia en iyisi aciklarmisin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme ve optimizasyon konusunda diger ekran kartlarından daha üstün
  • Geçin bunları çok eskidendi o optimasyon sorunları, 265 çok daha iyi bir kart. Psu yetiyorsa alın.

• Powerın yeterliyse kesinlikle r7 265 hem daha uuguna da düşürebilirsin gtx 750 ti a altın muamelesi yapıyorlar ikinci elde resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Existencia

Geçin bunları çok eskidendi o optimasyon sorunları, 265 çok daha iyi bir kart. Psu yetiyorsa alın.

Arkadaş en son çıkan Driver'ların eski kartları öldürmesini ve GeForce Experience'nin açılmama sorununu duymamış galiba

Biz zamanında kart yakan driver'lar gördük NVidia'da bu neyin güncelliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Geçin bunları çok eskidendi o optimasyon sorunları, 265 çok daha iyi bir kart. Psu yetiyorsa alın.

Arkadaş en son çıkan Driver'ların eski kartları öldürmesini ve GeForce Experience'nin açılmama sorununu duymamış galiba

Aynen oyun oynarken hata veriyordu kartın fanları duruyordu ve ekran kartı yanıyordu

Evga Gtx 750 Ti Ftw Acx kullanıcısıyım karttan memnunum ama r7 265 daha güçlüdür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ GTX 750 Tİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olaya amd nvidia diye bakmayın acemiyseniz iki markada da sorun yaşayabilirsiniz.güç kaynağınız güçlü ise 265 değilse 750 ti alın bu kadar basit aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

9600 gt ye 301.42whql'den sonrasını kuramıyordum kasıyordu
    ama dostum stabilite konusunda nvidia daha iyi bu bir gerçek

konu sahibi arkadaşım;
    750ti vs r7 265 dersen nvidiaci olarak r7 265 derim. kolay gelsin

• R7 265 daha performanslı GTX 750 Ti'den.
    PSU gü+ çlü değilse GTX 750 Ti alın.

• kendin sorunda cvp ı vermişsin zaten senin için en iyisi nvidia ise gtx 750 ti al
  • 265 özellikte daha iyi gibi ama daha az güç tüketmesi için gtx 750 ti aldım, memnunumda.

• quote:

Hııı çok eskiden tabi. Gta5'e adam gibi sürücü mü yazmış Amd? Stuttering'den oynanmıyordu oyun. Hala da ayara göre stuttering sorunu devam ediyor. Nvidia'nın sürücülerde arada bir oluyor ama bunlar yeni işletim sistemi dönemlerinde çok garip durumlar değildir. Amd kullananlar artık ufak sorunları görmüyor bile. Yazılım uzmanı olduk anasını satayım. Gelip bir de Nvidia sürücüyle kart yaktı diyen beyni yanmış garip kimseler vardır. Hayırdır, senin kartın mı yandı? Ya da gerçekten kartı yanan birini gördün mü bizzat? Kart yanma olayının ne olduğunu bile tam olarak bilen yok. Öyle laf çıkarıp ortaya atıp duruyor millet. Kapalı beta oyunda, belli modellerde fan devrine etkisi yüzünden yanan kartlar oldu, onu da gerçekten gören duyan bile olmadı, anca haberlerden okudu millet, sonra Nvidia'nın sürücüleri kart yakıyor oldu adı. Amd'de kartı adam gibi kullanabilsek, belki yakmaya kadar götürebiliriz ama daha tüm oyunlarda sorun çıkarmayan bir sürücü göremedim Amd'den. Arkadaş, bir oyunu düzeltirken diğerini bozmak nedir yav? Yok bir de ısrarla mail falan gönderiyorum, yok. Artık bıraktım, oyundan tiksindim. Şimdilerde gta5 oynuyorum, başka birine bakmıyorum. Kesin bir sorun çıkacak, tadım kaçmasın diyorum. Ama millete baksak yazılımda firmalar "sorun çıkarsa hatayı kendimde ararım dediği" Nvidia ölmüş. 6 ayda 1 tane whql sürücü çıkarmayan Amd coşmuş. Allah Allah... Bu arkadaşlara ağızla yüzle bile gülünmez. Gidin azcık adam gibi araştırın, gerçekten kullanın, deneyimleyin. Yoksa ağzı doldurarak konuşmayla anca 1-2 bilmeyeni kandırırsınız. Bilenler size gülmeye bile tenezzül etmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.