Şimdi Ara

SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT NITRO+ OC 1699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecayirli -- 2 Temmuz 2020; 21:49:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cuma gecelerinde 2000 seviyelerinde rx5600xt denk getirilebiliyor açıkçası fullhd de önünüze +2 yıl koyar 5600 arada ki 300 TL lik farka değer diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız,Sapphire 5600xt yanında 300tl farka değmeyecek bir kart.Nerdeyse her cuma incehesap'ta düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinich

Çok haklısınız,Sapphire 5600xt yanında 300tl farka değmeyecek bir kart.Nerdeyse her cuma incehesap'ta düşüyor.
    Fakat 5600XT de 6 GB, çok sinirimi bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar Kolay

Fakat 5600XT de 6 GB, çok sinirimi bozuyor.

Alıntıları Göster
    Bir kaç yıl çok rahat yetecektir hocam o vRam değeri.Benim şu an kullandığım 1660SUPER ekran kartı,bir çok AAA oyunda bile gayet rahat yetiyor.Gönül isterdi ki 8GB olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinich

Bir kaç yıl çok rahat yetecektir hocam o vRam değeri.Benim şu an kullandığım 1660SUPER ekran kartı,bir çok AAA oyunda bile gayet rahat yetiyor.Gönül isterdi ki 8GB olsun...

Alıntıları Göster
    Hocam, vRAM bence oyunlar geliştikçe daha da artacak. Bugün için 6 GB yeter ama insan alırken 8 GB olmasını istiyor. Düşük modele 6 koyup bir üst modele 6 koymanın mantığı nedir? 5700 alalım diye yapıyorlar belki ama çok sinir bozucu bir durum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin gibi AMD düşmanı nasıl bu kartı paylaşıyor

Bana kalırsa Nitro+ güzel kart olmasına karşın 1650 Super daha iyi kalıyor bu fiyat bandında 5500XT'ye göre. 8 VRAM'li olması da 2K çözünürlükte bile çok kayda değer fark yaratmıyor benchmarklarda. Ancak 4K'da ciddi fark oluşuyor. "Bilemiyorum Altan..." fiyat borderline. FHD'de kullanacaksam Teknobiyotik'ten Galax 1650 Super almak çok daha mantıklı. %20 daha az ödeyip %3 daha düşük performans alıyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.