Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SAPPHIRE RADEON RX 6600 TERTEMİZ EKRAN KARTI Satın Al 13 Ağustos 2024 19:01 1 1 SAPPHIRE RADEON RX 6600 TERTEMİZ EKRAN KARTI SAPPHIRE RADEON RX 6600 TERTEMİZ EKRAN KARTI3 Aylık iken arkadaşımdan aldım.1.5 senedir kartı kullanıyorum, haftada 1-2 kez RD2 oynadım.Ayda bir kez fanlarını temizliyorum.Garantisi bitmek üzere, o yüzden yok gibi düşünebilirsiniz, Amazondan alınmıştır. Fatura pdf olarak olması gerekiyor. Kutu vardır.İstediğiniz testler yapılır ve gönderilir.ÖNCELİĞİM TAKAS OLARAK 6900XT VEYA 6800XT OLURNAKİT FİYATIM 5250 CİVARIDIR. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Manisa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HP OEM RTX 2060 SUPER EKRAN KARTI LENOVO G50 İ5 AMD + İNTEL EKRAN KARTI 6 GB RAM 128 GB SSD [SATILDI] SAPPHIRE RADEON RX 6600 TERTEMİZ EKRAN KARTI [SATILDI] ZEBLADE ARES 3 PRO SIFIR
Satıldı < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün HP OEM RTX 2060 SUPER EKRAN KARTI LENOVO G50 İ5 AMD + İNTEL EKRAN KARTI 6 GB RAM 128 GB SSD [SATILDI] SAPPHIRE RADEON RX 6600 TERTEMİZ EKRAN KARTI [SATILDI] ZEBLADE ARES 3 PRO SIFIR