Şimdi Ara

Sapphire RX 570 8 GB Pulse-Garantisi devam ediyor |Fiyat Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Sapphire RX 570 8 GB Pulse-Garantisi devam ediyor |Fiyat Düştü

Geçtiğimiz yıl 2020.01.03'te bana ulaşan RX 570 8 GB Pulse'u satıyorum. Aktif şekilde oyun oynadığım sistemden sökülecek. Kendi kutusu duruyor. Elden Kütahya'dan teslim edilir. Elden teslim öncelikli ama yine de alıcı ödemeli istediğiniz kargo firması ile gönderirim.

İlk satın aldığım dönemde kart 80 dereceye yaklaştığında sistemden elektronik kokusu aldım. Tedirgin ettiği için UV'leyip fan curve ayarını daha agresif hale getirdim. Oyunlarda bu haliyle 70 dereceyi pek geçemiyor. Genelde aşağısında takılıyor. O ayarları alacak kişiye ss alıp atarım.

Bu haliyle kartta herhangi bir sorun yoktur. Oyunlarda fan ayarına rağmen rahatsız etmiyor.

Kasanın prize bağlı olmadığı görsel hariç fotoğraflar ilk alındığı güne ait. Kasadan sökünce yine fotoğraf paylaşırım.

Önce havale sonra kargo şeklinde satılacak.

İade almayacağım. Önceden tüm sorularınızı sorun elimden geldiğince cevaplarım.

Biraz yoğun olduğum için kargolama 1-2 gün sarkabilir. Alacak kişiye detaylı bilgi veririm.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 4500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 3 Ocak 2022 Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fiyat gerçek mi? Yahu ben de 4gb lik versiyonu var garantisi devam eden az kalsın 1000tl den verecektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Bu fiyat gerçek mi? Yahu ben de 4gb lik versiyonu var garantisi devam eden az kalsın 1000tl den verecektim.

8gb ler mining yapabildiği için bu para

4gb ler yine para etmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.