Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sapphire RX 5700 XT PULSE --> 11.300TL Satın Al 5 Mayıs 2021 23:23 1 1 Sapphire RX 5700 XT PULSE --> 11.300TL Öncelikle selamun aleyküm ürün 1 yıl önce yurt dışından alındı temiz karttır ürün benim elimde değil Ankara'da arkadaşıma ait bir üründürÜrün Ankara'da Elden teslim olarak verilecektir istenilen test yapılabilir. Hiç mining yapılmamıştır kart üzerinde. Satma sebebi fiyatların çığırından çıkması kullanmamak daha mutlu edecek arkadaşı :D 11300 TLFiyatın uygun olmasının sebebi kutusu yoktur yurt dışı olması sebebi ile pazarlık yoktur.Ankara da yaşam kentte elden teslim edebilirim onun dışında Önce para sonra kargo yapabilirim.bu arada kendim istanbul pendik'de oturuyorum kart bana ait değil ancak istanbul'da alıcı çıkarsa kendime kargolata bilirim istanbul Pendikdede teslim edebiliriz ürünü !Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sharkoon Pure Steel Tempered Glass [SATILDI] 650w Gold Psu XPG Core Reactor 650G-BKCEU 8 GB 3000MHZ CL15 RAM VE ZOWİE FK2 Mouse satılık. Sapphire RX 5700 XT PULSE --> 11.300TL
olay nedir hocam anlamadım tam konuyu @Caferise ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sharkoon Pure Steel Tempered Glass [SATILDI] 650w Gold Psu XPG Core Reactor 650G-BKCEU 8 GB 3000MHZ CL15 RAM VE ZOWİE FK2 Mouse satılık. Sapphire RX 5700 XT PULSE --> 11.300TL