Şimdi Ara

Sapphire rx580 nitro special edition 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    u]kutulu garantili faturalı. garantisi aralık ayının sonuna kadar var bu fiyata msi armor 4gb ilanları var dolusuya illa baltalama yapacaksanız onlara yönelin pazarlık yok.
    istanbul içi elden gelip alabilirsiniz diğer illere kargo yaparım. hayırlı ramazanlar.
    Fiyat: 1250₺

Sapphire rx580 nitro special edition 8gb

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ers1nme1ster -- 30 Nisan 2020; 19:55:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ekran kartınıza laf ettik diye arkadaş çok içerlemiş.çocuk gibi olmayın .altı üstü 1000 liralık kart işde.5500 ,5700 ler çıkınca çöp oldu sizin kartlar .yalan mı?
    yani şunu demek istiyom bu kadar ağlamanıza gerek yok.yok mhz hızımış yok bilmem ne.5500 ve 5700 ler duvara vurdu sizin kartları.
  • fiyat takip..
  • Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dediğiniz fiyatlara armor varda satılmıyo.alan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmayanadam

hocam dediğiniz fiyatlara armor varda satılmıyo.alan yok.
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmayanadam

hocam dediğiniz fiyatlara armor varda satılmıyo.alan yok.
    Armor ile bu kartı kıyaslamanız ekran kartları hakkında hiç bir şey bilmediğinizi göstermekte.
    Bence bilmeden araştırma yapmadan yorum yapmanız sizi küçük düşürür.
    tr.msi.com
    Radeon RX 580 ARMOR GP OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Türkiye
    https://tr.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-580-ARMOR-GP-OC/Specification

msi
    gpu 1366 mhz
    ram 2000 mhz

sapphire nitro+ se
    gpu 1430 mhz
    ram 2100 mhz

ayrıca ledleri vede soğutması msi ya göre kat kat iyidir.
    gene ayrıca bence garantili kartına az bile istiyor 1250 tl olarak satan arkadaş. 1350 tl yazmalıydı bence.
    samimiyim; 2 ci el piyasası arttı.

ben geçen hafta aynısını aldım kullanıyorum kartın performansını çok iyi biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 30 Nisan 2020; 18:30:14 >

• teşekkür ederim güzel bir yazı yazmışsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

Armor ile bu kartı kıyaslamanız ekran kartları hakkında hiç bir şey bilmediğinizi göstermekte.
    Bence bilmeden araştırma yapmadan yorum yapmanız sizi küçük düşürür.
    https://tr.msi.com/Graphics-card/Radeon-RX-580-ARMOR-GP-OC/Specification
    https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-rx-580-8g-g5-se

msi
    gpu 1366 mhz
    ram 2000 mhz

sapphire nitro+ se
    gpu 1430 mhz
    ram 2100 mhz

ayrıca ledleri vede soğutması msi ya göre kat kat iyidir.
    gene ayrıca bence garantili kartına az bile istiyor 1250 tl olarak satan arkadaş. 1350 tl yazmalıydı bence.
    samimiyim; 2 ci el piyasası arttı.

ben geçen hafta aynısını aldım kullanıyorum kartın performansını çok iyi biliyorum.

Alıntıları Göster
    ekran kartınıza laf ettik diye arkadaş çok içerlemiş.çocuk gibi olmayın .altı üstü 1000 liralık kart işde.5500 ,5700 ler çıkınca çöp oldu sizin kartlar .yalan mı?
    yani şunu demek istiyom bu kadar ağlamanıza gerek yok.yok mhz hızımış yok bilmem ne.5500 ve 5700 ler duvara vurdu sizin kartları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uslanmayanadam -- 30 Nisan 2020; 18:41:52 >

• https://www.incehesap.com/sapphire-pulse-oc-11265-67-20g-radeon-rx-580-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-45366/
    150 TL World puan + 75 TL çek geri kalan hesap sizde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KART 1225₺ den SATILDI BALTALAMAYA DEVAM GENÇLERR 🤣🤣

• Ers1nme1ster kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

https://www.incehesap.com/sapphire-pulse-oc-11265-67-20g-radeon-rx-580-gaming-oyuncu-ekran-karti-fiyati-45366/
    150 TL World puan + 75 TL çek geri kalan hesap sizde.
    pulse ile nitro+ hemde se nı nasıl kıyaslıyabiliyorsunuz siz ?

herkezin world kartımı var benim yok mesela. hatta hiç cc ım yok. 1600 kusur tl de güzelmiş.
  • Ers1nme1ster kullanıcısına yanıt
    Blok şikayet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KaraHisar_03 kullanıcısına yanıt
    hadi yallah

• Arkadaş fiyatı çok uygun yazmış ve satmış. RX 580/590' ın en performanslı kartlarıdır Sapphire RX S.E serisi ve varsa üstüne daha performanslısı yazın da aydınlanalım. Şahsen ben satıyor olsam kesinlikle acil değilse 1.250 TL' ye satmazdım. Biride geçmiş satılan malı ve fiyatını dalgaya almış . Böyle yapacağınıza siz daha iyisini, daha güzel fiyata koyun da biz de faydalanalım ...
  • Fiyatın gayet uygun olduğunu düşünüyorum

Yeni gelen güncellemeler ve driverlardan sonra rx 580 ler 1070 seviyesinde performans gösteriyor ki ufak bir oc desteği de biz ekleyebiliriz..

öte yandan her ne kadar bu forumdaki hiçbir kullanıcının hoşuna gitmese de ARKADAŞLAR ÜLKE 1 AYAKKABI DAHA BATTI dolar 7 tl oldu ve düşmüyor, düşecek gibi de görünmüyor bu sefer.. Piyasa size her ne kadar yüksek gelse de ithalat kapıları yeniden açıldığında göreceksiniz durumu :) çünkü bir çok şeye vergi eklemesi yapıldı ki şu kartlara sırf 1000-1100 lira olması doğru diye garantili faturalı kutulu karta 1200 yazınca almamazlık yapanlar, 1 ay sonra başını dağa taşa vuracak

Yok şurada 1600 lira yok şu kart 2000 lira muhabbetine girmek istemiyorum, bütçesi olan adam gider onu alır zaten burada 50 liranın 100 liranın lafını yapmaz.

Teknoloji konuları her zaman böyledir 300 daha koy bunu al ama 450 daha koyarsan şunu alırsın, bunun sonu yok.

o yüzden burada kart almayacak olan veya bütçesi bir türlü yetmeyen arkadaşların kem küm yazılarla ilanları kötülemesine artık dur demek gerektiğini düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.