Şimdi Ara

Sapphire RX9070 XT Pulse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Sapphire RX9070 XT Pulse
    HBden aldim ancak baska bir modele heveslendigim icin ve stok bittigi icin aldigim fiyattan bir forumdasa verecegim. Garanti sureci gerekirse yardimci da olurum.

SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 31000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Yok yanlış yapmışsınız eğer paraya ihtiyacınız var ise şu anda sitelerde 31000 Tlye pulse modeli satışta hatta ben size şöyle söyleyim stoklar çok fazla aslında bizim esnaflarımız karaborsa yapmaya çalışıyor emin olun aslında düz model 24 25 bin tl civarında xt modeli 28 29 bin tl civarında çıkacaktı insanlar saldırınca karaborsa yapmaya çalışıyorlar 3 güne düşer fiyatı zaten. sizde ben tahmin ediyorum 2 güne satılmayınca iptal edeceksiniz zaten. Ben 3 4 gün daha beklemeyim diye 31500 tlye gigabyte gaming oc aldım 3 8 pini var diye amd ileride belki kartın gücünü arttırır 340 wattlık almak daha mantıklı geldi.

• Paramı çeviriyorsunuz anlamıyorumki daha alalı yarım saat geçmedi taksit yapıp nakitemi çeviriyorsunuz nedir bu olay.

• aynı fiyata aynı siteden faizsiz 6-9 taksit şeklinde alınabiliyorken sizden alıp niye maceraya girsin insanlar?

• BuFFeT B kullanıcısına yanıt
    Evet taksitle aldim, stok bitti, hepsiburadadan almak isteyen bir DH uyesine seçenek yarattım. Bu seçeneği kullanmak isteyen alabilir, bu seçeneği kullanmayıp provoke etmek isteyen de 5000 serisi ilanlarında bol bol gövde gösterisi yapabilir, kolaylıklar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yok yanlış yapmışsınız eğer paraya ihtiyacınız var ise şu anda sitelerde 31000 Tlye pulse modeli satışta hatta ben size şöyle söyleyim stoklar çok fazla aslında bizim esnaflarımız karaborsa yapmaya çalışıyor emin olun aslında düz model 24 25 bin tl civarında xt modeli 28 29 bin tl civarında çıkacaktı insanlar saldırınca karaborsa yapmaya çalışıyorlar 3 güne düşer fiyatı zaten. sizde ben tahmin ediyorum 2 güne satılmayınca iptal edeceksiniz zaten. Ben 3 4 gün daha beklemeyim diye 31500 tlye gigabyte gaming oc aldım 3 8 pini var diye amd ileride belki kartın gücünü arttırır 340 wattlık almak daha mantıklı geldi.

• www.hepsiburada.com
    Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9070XT Pulse 11348-03-20G Fiyatı
    https://app.hb.biz/yiSOqaP1Bojg

Stoklar gırla.

• Adam gayet mütabazi yazmış, kaça alıp kaça satacağı, taksitli aldığını peşine çevirmesi kimseyi ilgilendirmez ki,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 5700 XT PULSE 8 GB SATILDI
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yd33 kullanıcısına yanıt
    Sanirim vatandas kart ilanlarindan kart bakmaya yoruldugu icin tepki verdiler, anlayisla karsilamak lazim, memleket barut ficisi zaten

Bu arada kart satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinji -- 7 Mart 2025; 15:2:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun, ben de Vatan'dakini aldım. Büyük ihtimalle geldiğinde açmadan ilana atabilirim. Demek ki benzer tepkilerle karşılaşacağız :) Kullanmak için almıştım ama elimdeki ufak çaplı sistem şimdilik işimi görüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.