çevrede sürekli sapphire seyir terası reklamları görüyorum ve ilgimi çekti. Seyir terası ve skyride hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim? Ayrıca fiyatları nedir gitmek için ne gerekir (bilet vs.) ?
Ayrıca sevgilimde avrupa yakasında nezih ama bütçeyi aşmayacak bir otelde konaklamak istiyorum. Önerebileceğiniz otel veya verebileceğiniz bilgi var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Smirnoff*
çevrede sürekli sapphire seyir terası reklamları görüyorum ve ilgimi çekti. Seyir terası ve skyride hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim? Ayrıca fiyatları nedir gitmek için ne gerekir (bilet vs.) ?
Ayrıca sevgilimde avrupa yakasında nezih ama bütçeyi aşmayacak bir otelde konaklamak istiyorum. Önerebileceğiniz otel veya verebileceğiniz bilgi var mı?
Bütçe ne kadar
1 gece mi
Aracın varmi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sapphira'nın seyir terasına yine aynı yerden bilet alarak çıkabiliyorsunuz. Hatırladığım kadarı ile astronomik bir rakam da değildi.
bende safirde güzel bir restaurant tavsiyesi istiyorum fiyatlar hnasıl rezervasyon nasıl yapılıyor vs
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme