öncelikle selamlar, kısa bir süre önce lost planet ver.dx9 oyununu oynamaya başlamıştım. bu sabah pcmi açtığımda nasıl anlatsam crt monitörümde ölü pikseller görmeye başladım masüstünü ilk açtığımda bi problem yok ama herhangi bi simgeye tıkladığımda üzerinde beyaz noktalar ve kaybolmuyorlar aynı sorun pencere çerçeveleri ve üstündeki butonlarda da mevcut, şu an oyuna girdiğimde herşey kapkaranlık ve bazı oyunları açamıyorum, yalnız divx izlerken herhangi bi noktalanma mevcut değil. ekran kartım sapphire 1600pro driver 6 yüklüydü yenisini indirdim değişmedi sonra tüm driverları sildim sorun kayboldu cd den yeniden yükledim sorun gene var deli olmak içten değil şimdi bu oyun benim ekran kartını bozdumu? sorun nedir anlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum...
full detay mı oynadın bende oyunu bitirdim ama en düsükte oynadim
full detayın bir yada iki altında oynadım zaten kaldırmadı sence ekran kartım gitmiş olabilirmi yada sorun yazılımsalmı? aklıma directX in bozulduğu filan geliyor...
up help
Bütün driverlerı sil buradan son driver'ı indir:http://downloads.guru3d.com/download.php?id=18 ve 9c'yi kur oyundan kart mı bozulur yav+ısıdan da olabilir bende de 1600pro var sapphire bana da olmuştu artifact çıkıyordu kapatıp açınca düzeliyodu.
olay bana 2 defa oldu o renklenmeler gittikçe artacak hatta asaüstünde refresh yap gidip geldiklerini göreceksin yaklaşık 2 hafta içinde iyice renklenmeler oluşur bilgisayar 2-3 defada açılmaya başlar servise götürürsün değiştiriler bu bana 2 kere oldu merak etme alışacan bunlara x ile ne yapalım..