Şimdi Ara

Sapphire X1950 pro (Sorunumu çözdüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_15478215/tm.htm

Sorunumu çözdüm MSI K9N Ultra aldım ekran kartım 67 derecede bile artık sorun çıkarmıyor

• saglam ekran kartini saglam boarda takmak lazimmis o zaman...
  • Evet
    ekran kartınız varsa onboard ekran kartlı anakart almayacaksın onu anladım

ENIGMA :
    sende de aynı anakart+ekran kartı varmış sen bir problem yaşandı şuana kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanibal -- 20 Temmuz 2007; 13:00:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanibal

Evet
    ekran kartınız varsa onboard ekran kartlı anakart almayacaksın onu anladım

ENIGMA :
    sende de aynı anakart+ekran kartı varmış sen bir problem yaşandı şuana kadar ?

hayır hic bi sorunum yok...ama anakartin kuzey koprusu biraz fazla ısınıyor bilmiyorum ben oc li kullanıyorum belki ondandir uzerine bi fan taktim simdi iyi...kontrol et sendede ısınma varsa kuzey koprusunde uzerine basit bi fan takmani oneririm..zira ekran kartinin sogutucusu tam uzerine geliyor ekran kartinida ısıtıyor...

• Evet bende düşünüyorum birde ekran kartı üzerindeki fanıda değiştirecem ama önce kasayı değiştirmem lazım anakart büyük kasaya zor sığdı
  • kasayi degistirirsen ekran kartinin fanınaı degistirmene gerek yok bence bosa masraf yapmıs olursun...ekran karti fanına vercegin parayi,kasa alcagin para uzerine ekler daha buyuk ve havalandirmasi iyi olan bi kasa alabilrsin..bu sayede hem sistemin hemde ekran kartin rahat etmis olur
  • hadi yahu cidden onboard ekran kartli anakartlarda çalışmıyor mu bu zıkım,ben çoktan siparişi verdim söyleyin çalışır mı çalışmaz mı??

VERITECH 1024 MB DDR2 800 Mhz RAM(2 adet)
    SAPPHIRE X1950PRO 256 MB PCIExp Ekran Kartı, DDR3
    ASUS M2A-MVP 480X, AMD 480X CrossFire, DDR2, PCIExp, Socket 940 AM2
    AMD Athlon X2 5600+ AM2 2.8GHz, 2048K, AM2 BOX İşlemci

haa bi de @hanibal üstadım eski anakartın neydi,bu değildi inşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 20 Temmuz 2007; 16:09:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

hadi yahu cidden onboard ekran kartli anakartlarda çalışmıyor mu bu zıkım,ben çoktan siparişi verdim söyleyin çalışır mı çalışmaz mı??

sorun olacagini sanmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

hadi yahu cidden onboard ekran kartli anakartlarda çalışmıyor mu bu zıkım,ben çoktan siparişi verdim söyleyin çalışır mı çalışmaz mı??

sorun olacagini sanmiyorum...

512mb palit x1950gt siparişi vermiştim sonra baktım onda sorun çok olduğu söyleniyor bir de onun ram ve gpu hızı daha düşükmüş,sonra siparişi değiştirip sapphire x1950pro'ya çevirttim.inşallah stratejik bi hata yapmamışımdır..

• Birkaç sene önce anakartın Onboard VGA'sını kullanırken yeni bir ekran kartı almıştık ve onu takmıştık. Ancak PC sürekli reset atıyordu. Meğer BIOS'ta Onboard ekran kartını aktif bırakmışız. Onu kapattık (Disabled'a getirdik). Kart sorunsuz çalıştı.

Bu Onboard ekran kartlı anakartta çalışmama muhabbeti bir ihtimal bu olabilir. 2 ekran kartı çakışıyordur. Ama pasif bir Onboard ekran kartına sahip bütün anakartlarda da çalışmıyorsa acayip ötesi bir sorun.
  • Ben MSİ K9AGM2-L de kullanmıştım sorun çıkarttı başlıktada link vermiştim sorunla ilgili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.