Intel Core 2 Duo E6600, ASUS P5B Deluxe Wi-Fi Edition, Kingston DDR2 667 1 GB, Sapphire X1950 XT 256 MB, WD SATA 200 GB, NEC DVD-RW, HIPER 525 PSU, Feel Hurricane II.
Sistemde Vista Home Premium kurulu ve genel olarak stabil çalışıyor; işlemci ısısı Arctic Silver 5 ile birlikte idle iken 40 derece civarında, cpu fan rpm ise 800. Grafik kartı için Catalyst 7.2 sürücüleri kurulu ve sıcaklık idle iken 45-47 derece civarı.
Sorunum şu; tüm grafik ayarlarını en üst seviyeye getirdiğimde dahi Company of Heroes gibi bir oyun gayet akıcı oynanıyor, oyun içerisinde herhangi bir artifact'a rastlanmıyor. Ancak, zaman zaman (hatta %80 diyelim) oyunlara girişte epey bir arrtifact oluşuyor ve sistemi resetlemek zorunda kalıyorum. Bu durum PES6 gibi daha az gpu gücü isteyen oyunlara girişte de oluyor, COH ve diğer yüksek sistem ihtiyaçlı oyunlarda da.
Dediğim gibi, oyun içinde herhangi bir problem olmamasına karşın, uygulamalar başlatılırken bu sorunla karşılaşıyorum. Sizce sorun ne olabilir? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Dostum aynı kart bendede var, ve aynı sorunlar vardı, 7.2 yi kaldırıp 7.1 i kurduğumda düzeldi.
Merhaba,
Problem Vista'dan kaynaklanıyormuş. XP'yi kurdum ve grafik kartımı orada denedim, hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Tüm önerileriniz için teşekkürler...
Vista sürücüleri hem ATI hem de nVidia için ne yazık ki tam olarak oturmadı. Bir süre daha XP'de devam etmekte fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme