Şimdi Ara

SAPPHIRE X1950PRO ULTIMATE aldım ama! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harici bağlantı gerekiyor ve genellikle kutuda olmuyor
  • Bütün x1950prolarda mı böyle benim bildigim ekran kartını anakarta sokup çalışdırıyoruz bide kablo işi varmış
    Peki bilgisayarın neresine takılacak bu kablo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Bütün x1950prolarda mı böyle benim bildigim ekran kartını anakarta sokup çalışdırıyoruz bide kablo işi varmış

ekran kartında zaten 6 pin li tek giriş var x1950pro lar da onuda güç kaynağındaki 6 pinli (bnde öle ama bazılarında sanırım olmuyomuş) girişe takıyorsun :)
  • kablolar ankart veya power suply e bağlanır o yüzden pc cide kontrol etmek lazım kutuyu açtırıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysrtpz

quote:

Bütün x1950prolarda mı böyle benim bildigim ekran kartını anakarta sokup çalışdırıyoruz bide kablo işi varmış

ekran kartında zaten 6 pin li tek giriş var x1950pro lar da onuda güç kaynağındaki 6 pinli (bnde öle ama bazılarında sanırım olmuyomuş) girişe takıyorsun :)

Bişey anlamadım ama saolasın..
  • quote:

neyi anlamadın yaw diyorum ki arkadaş bi kablo çıkmadı diyo güç için o yüzden almadan kutusundan çıkarıp bilgisayarcıda kontrol etmek lazım anlaşılmıcak bişey yazmıyoki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flywer -- 28 Mart 2007; 18:39:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywer

quote:

neyi anlamadın yaw diyorum ki arkadaş bi kablo çıkmadı diyo güç için o yüzden almadan kutusundan çıkarıp bilgisayarcıda kontrol etmek lazım anlaşılmıcak bişey yazmıyoki

Sen konuşma
    Benim sordugum soru x1950pro nun içinden çıkacak olan kablo nereye takılacak.. Bir ucu ekran kartının ucuna bir ucu anakarta heralde ama ekran kartını alırken aldıgım yere sorarım..

• Pazar gününden beri kullanamadığım pc'yi dün bilgisayarcıya götürdüm oda bişey anlamadı bu işten. Kadıköyden aldığım kabloda bi işe yaramadı Acaba iyi bir power supply'e ihtiyaç duyuyor olabilirmi bu ekran kartı. Çünkü benimki biraz eskidi. Bakalım bugün bilgisayarcıdan haber bekliycem
  • merhaba,

dediğin kablonun adı SAPPHIRE PCI-E POWER KABLOSU 2GND (3 PLUG). kablo şurada var:

http://www.data.com.tr/produce_detail.asp?pid=32774

ister buradan alırsın, istersen dükkanlarına uğrarsın. yerleri mecidiyeköyde.

bu mağaza benim 2 yıldır kullandığım güvenilir bir yer. gelen kablonun da bir ucu 12 volt bağlantısına takılıyor, diğer 6 pinlik ucu da ekran kartına.
    bendeki x850xt ye takılı olan kablo bu. hatta ilginç ama 2. el aldığım ve güç kabloları çıkmayan 8800 gtx kart için de bunlardan 2 tane daha aldım. sorunsuz çalışıyor.

• benim anakart bozuldugnda adamlar eve servise geldiler.adam yeni anakartı kutudan açtı tam hgerif anakartı takarkene bende sata kablolarını ideleri falan yürüttüm kutudan
  • Power supply'ye
    quote:

Benim sordugum soru x1950pro nun içinden çıkacak olan kablo nereye takılacak.. Bir ucu ekran kartının ucuna bir ucu anakarta heralde ama ekran kartını alırken aldıgım yere sorarım..[/center]
  • arkadaşlar bu işte bi bityeniği var kartın yurtdışı satış sitelerindeki incelemelerine ve fotolarına baktım içinden power kablosu çıkıyo buda msi 8800 deki oyun çıkmama problemi gibi birşey bence ... sapphirenin genel olarak modellerine bakarsanız kablo konusunda bi çok markadan cömert olduğunu görürsünüz ultimate gibi özel bir modelde de kablo çıkmaması imkansız kartları nerden aldıysanız söleyin onlara ithalatçı firmayla irtibata geçsinler 3-5 kuruş fazla kazanıcaz diye kablo satmaya çalışıyolarsa çok ayıp ederler bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 31 Mart 2007; 23:25:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.