GT LER 8 GTO LAR 12PP DİYE BİLİYORUM KART ELİME BUGÜN GELECEK SOFTMOD DENESEM NASIL OLUR BİRDE DENEYEN KİMSE YOKMU
Pipe farkı var fakat kartlar arasında far yok gibi çoğu fitmanın GT ve GTO larda kullandığı ramler vs aynı...
Su x800gt stoklara girsede alsak abi kaç gundur bekliyorum kartı deli olcak oyun oynanmıyor bu pci 4 mnlık S3 le
GTO VE GTO2 ARASINDAKİ FARK NEDİR PEKİ
gto2 özel üretim sapphire ve bir iki firma daha yaptı onlardan ve onlar softmod ile 16PP oluyor yani LaserCut değil GT ve GTO gibi. ama bulmak çok zor.
GTO larda pipe lar 12 ye çıkartılmış fakat GPU hızı biraz düşürülmüş. Ram hızlarında fark yok...
quote:
Orjinalden alıntı: psy_dreams
Su x800gt stoklara girsede alsak abi kaç gundur bekliyorum kartı deli olcak oyun oynanmıyor bu pci 4 mnlık S3 le
hakkaten gelsede senin gt ile benimm cici kartim sole bi 16pp mod yapsak ikisinede ben planlari ve kopruleri hazirladim sen aldiin gibi kap gelll
Sapphire x800gto Fıreblade Specıal Edıtıon aldım sonunda fiyatına oranla gayet iyi bir ürün tavsiye ederim.
Memory Speed 980 MHz *possible memory clock speeds north of 560MHz (depending on system conditions)
Memory Size 256MB of GDDR Memory - 256Bit 1.6ns
Features RADEON X800 GTO 400MHz Engine Clock Memory Clock Speeds of 490MHz (256MB version),350MHz (128MB version) FireBlade Edition offers possible memory clock speeds north of 560MHz (depending on system conditions) 256-bit memory interface Available in 256MB or 128MB models PCI Express / AGP (Standard 256MB X800 GTO) VGA + TV out + DVI 2048 x 1536 @ 85Hz (VGA) 1024 x 768 (TV out)
cem x800gto ile x800gto2 arasında yapılmış şöyle esaslı bir test yada farklarını gösteren bir kaynak var mı? bir türlü bulamadım da
xtreme'de xgto2 kullananların hepsi başarılı bir şekilde x850xt ye modlamışlar aynı şey connect3d ile için geçerli fakat saat hızları düşük olduğu için biraz zor flashlanıyor biosu zahmetli xtremesystemse bu kartlar hakkında konuşmalar var
cem x800gto ile x800gto2 arasında yapılmış şöyle esaslı bir test yada farklarını gösteren bir kaynak var mı? bir türlü bulamadım da
xtreme'de xgto2 kullananların hepsi başarılı bir şekilde x850xt ye modlamışlar aynı şey connect3d ile için geçerli fakat saat hızları düşük olduğu için biraz zor flashlanıyor biosu zahmetli xtremesystemse bu kartlar hakkında konuşmalar var
evet dostlar sonuçları bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme