Şimdi Ara

SaqLam bi asas car için hanqi itemLer Lazım ? qörüşLerinizi bekLiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadasLar saqLam bir asas yapacam sizce hanqi itemLeri ve takıLarı aLmaLıyım ve de tahminen kac qb tutar ? -- oLimpia --

• Türkçe yazarmısınız?
  • Yeni bir car kurmayı dusunuorm asasian.. SaqLam bir car oLmasını istiorum..Hanqi itemLeri aLmaLıyım ve de hanqi takıLarı takmaLıyım..Bana onereceqiniz itemLer tahminen kac qb tutar onu merak ettm.. saoLun ...oLimpia da..
  • ardream - base- cz- hangisi? Bütçen ne kadar? Hiç birşeyi belirtmemişsin
  • Türkçe Kursu Lazım
  • Tahminimce klavyendeki g tuşu bozuk ve L harfinin altına shift tuşu kaçmış..

Soruna gelince.

Dual rol
    Chitin 8 set
    dual 9 cleaver
    wp +1
    iron belt ske belt
    dd 25
    dual dex 16 earring
  • Dual +9 Cleaver / +2 pp / Ske belt / +8 Chitin set (kafalık dd)- Yapabiliyosan +9 / Küpeler 16 dex 3 hp / Yüzükler ROL yapabiliyosan yap.

Bu arada düzgün yazmanı tavsiye ederim. Burası DH.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam eyvallah çok sagolun.Tahmini olarak kaç gb tutar bu itemler ? Dogru soyluyosunuz alısmısım kusura bakmayın alısmısım oyle yazmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbatu1903

tamam eyvallah çok sagolun.Tahmini olarak kaç gb tutar bu itemler ? Dogru soyluyosunuz alısmısım kusura bakmayın alısmısım oyle yazmaya

100-120-150 gb ayirman lazım bence
  • ne yaptınız ya o kadarı beni baya bi aşar .. ben 20-25 gb ile ardream da iş yapabilecegimi dusunuyodum
  • Dual 8 md / +0 wp / dual +2 kekuri / dual dex12 earring /Göğüslük ve Pantolon +8 chitin / ayak ve kol +8 fp /+7 dd/Elf belt veya +1 judicious

40 gb yi bulur bu itemler tahminen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Muhasebeci -- 23 Ekim 2009; 21:07:12 >
  • Çok saol kardeş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akbatu1903

ne yaptınız ya o kadarı beni baya bi aşar .. ben 20-25 gb ile ardream da iş yapabilecegimi dusunuyodum

saglam demişsin arkadaşlar saglam itemleri yazmış bende saglam itemlerin saglam fiyatını yazdım. 20-25 gb charla ardreamda iş yapamazsın bu k0xpta onuda soyliym moral bozmak gibi oldu ama oyun düzelirse iş görür
  • Dogru kardesş haklısın..Dedigin gibi k0xper dolu.. ardreamda iş yapmaz
  • andream iş yapaman 100gb item dizsen bile heryer koxper dolu bence 25 gb ile base char diz derim basede daha az koxper var
  • evet olabilir ama 25 gb base için az degil mi ?
  • Dual MD +8 alabilirsen 1 tane rol dd 15 fp 8 set kaLanıda kafana göre :)
  • base daha mantıklı bencede ama yinede çok heves yapma pişman olabilirsin biraz daha bekle derim
  • evet en mantıklısı beklemek herkese tavsiyelerinden dolayı tesekkur ediyorum saolun
  • k0xp ardreamde çok fazla. basede daha az olduğundan az bir bütçeyle basede (ardreame göre) daha fazla iş yapabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.