Şimdi Ara

SAR değeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ucak modu sar degerini 0 a asla indirmez cunku cihazin icindeki islevler devam eder o islevlerin karsiliginda da cihaz disariya bir frekans yayar ama dusuk guctedir bu sebepten ozgul sogurma orani oldukca duser,yasalarla da telefonlarin kapatilmasi gereken yerlerde ki uyarilarda farkettiyseniz kapatin derler ucak moduna alin diye uyarmazlar o sadece kullanici icin bir nevi kisayoldur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar doğrusu şöyledir mesela zamzung da note lardan bahsediyorum note2 nin sar değeri 0.20 dir ve her zaman öyle yani uçak modunada alsanız wifi de açsanız kapasanız fark etmez ama iPhone larda iş öyle değil 5s in 0.70 li sar değeri uçak moduna alınınca 0.5 lere kadar gerileyebiliyor fakat samsung da böyle birşey söz konusu bile değil

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Zarar verici ölçüde olmaz herhalde değil mi minimuma indirgemiş oluyoruz sonuçta

• sine qua non S kullanıcısına yanıt
    Valla bunu desteklememek psikolojik rahatsızlığa işarettir keşke dediğiniz gibi birşey olsa. İnşallah dediğinizi uygun bulup böyle bir yürürlük için çalışırlar.

• BTK'ya öneride bulundum bakalım bir işe yarayacak mı

• Hort
  • BTK'dan cevap gelmiş "Görüş&Öneriniz incelenmiş olup, değerlendirilmek üzere Kurumumuzun ilgili birimine aktarılmıştır." hazır bir mesaj gibi geldi bana ama inşallah gerçekten incelenir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.